發新話題

[others] 豬HK AK GBB討論

我又post圖先

請問支豬HK既AK74買左之後有乜野要換或改呢???

引用:
原帖由 七點六二 於 26-4-2014 11:36 發表
請問支豬HK既AK74買左之後有乜野要換或改呢???
買多兩隻匣,就可以立即去玩了

內部打多幾場先換啦!
我又整張上來先  ( ’▽` )ノ

附件

26-4-2014 23:45

菜鳥一號

引用:
原帖由 sam524 於 21-4-2014 14:14 發表
我又post圖先

https://scontent-a-hkg.xx.fbcdn. ... /10174858_102030559 ...
師兄你支咩骨黎?好正

引用:
原帖由 don20082000 於 27-4-2014 16:28 發表

師兄你支咩骨黎?好正
midwest industries x US palm cowitness top cover

引用:
原帖由 hklovers 於 27-4-2014 20:55 發表

midwest industries x US palm cowitness top cover
正解

引用:
原帖由 sam524 於 27-4-2014 21:45 發表

正解
可以直上?

我又post下我果枝

附件

28-4-2014 19:01

引用:
原帖由 don20082000 於 28-4-2014 08:42 發表

可以直上?
其實無特別上法
只係夾實槍管
所以直上 但可能要就下位先對齊落到個蓋

引用:
原帖由 oaner 於 28-4-2014 19:01 發表
我又post下我果枝
我都買左個TAF直上ghk sling扣
但原來摺柄會頂住落唔到
迫住放係度 用傘繩整sling扣

引用:
原帖由 sam524 於 28-4-2014 20:58 發表

我都買左個TAF直上ghk sling扣
但原來摺柄會頂住落唔到
迫住放係度 用傘繩整sling扣
我果條唔係 TAF ,因價錢差唔多所以買 93牌

引用:
原帖由 oaner 於 29-4-2014 23:12 發表

我果條唔係 TAF ,因價錢差唔多所以買 93牌
TAF果條長左少少
93果條應該摺柄都用到

引用:
原帖由 sam524 於 29-4-2014 23:34 發表

TAF果條長左少少
93果條應該摺柄都用到
GHK 個身做長左,所以TAF 都跟住長,如果你摺托用93應該ok

GHK Airsoft: New CO2 Magazines For AK & AR

https://www.youtube.com/watch?v=EsU2aPQa_6U

發新話題