發新話題

[others] 豬HK AK GBB討論

豬HK支ak冇咩需要用到co2匣,
因本身叉滿gas可以清兩匣

引用:
原帖由 gainax 於 15-5-2014 11:14 發表
力量是否好過Top Gas???

引用:
原帖由 gainax 於 15-5-2014 11:14 發表
全完係,AK氣匣已經好夠氣用。
不過我都有一隻CO2匣,後坐力再大多少少甘啦!
當時見八折至買來試下,但Topgas其實真係好夠用。

回覆 63# 的帖子

co2夾個人覺得間中爽下係幾好,不過gas夾都咁好打就唔太雖要玩co2了,因我地係玩gas blow back。。冬天或者有作用吧?

想請問各位大大, 我換HOPUP膠時唔見左粒老鼠屎

之後用左粒差唔多大細既膠去代替, 會唔會影響左個hopup效果

會,你裝錯左啦!! 係直裝老鼠屎唔係好似你現在咁裝。
GHK的老鼠屎係實芯的。

攝支幼身鐵支入粒屎入面
你的日子如何,你的力量也必如何

明白了 謝謝樓上兩位師兄

想問有冇師兄知道,AKS74u個摺把,可否更換匠神的摺M4尾通? Thx !

引用:
原帖由 matthong 於 28-8-2014 19:43 發表
想問有冇師兄知道,AKS74u個摺把,可否更換匠神的摺M4尾通? Thx !
得喎
http://www.hephaestusairsoft.com/index.php?route=product/product&path=61_75&product_id=87
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 29-8-2014 10:06 發表

得喎
http://www.hephaestusairsoft.com ... 5&product_id=87
Thank you

小弟有問題一問T^T
想將枝AK105轉做74外管,
請問出面有邊隻AK74外管可以直上GHK AK105?
THX.

引用:
原帖由 tonyecl 於 29-8-2014 23:43 發表
小弟有問題一問T^T
想將枝AK105轉做74外管,
請問出面有邊隻AK74外管可以直上GHK AK105?
THX.
上WGX可以買返原裝74管
兩支係可以互換的,我都係105轉左用74管,cut 短,直接外管上開14mm牙上火帽

引用:
原帖由 hklovers 於 30-8-2014 03:01 AM 發表

上WGX可以買返原裝74管
兩支係可以互換的,我都係105轉左用74管,cut 短,直接外管上開14mm牙上火帽
唔該師兄,
再多問一句,咁又有無得成個front set賣?

引用:
原帖由 tonyecl 於 30-8-2014 04:39 發表

唔該師兄,
再多問一句,咁又有無得成個front set賣?
無,但係有得分開買,因為ghk 外觀件係用LCT件,所以可以上WGX 買LCT 外觀件

發新話題