發新話題

My new toy--Troy 7" MRF-C

My new toy--Troy 7" MRF-C

首先要謝謝阿龍大隊長o既幫手,晚飯都唔食幫我手完成佢.
大家泥睇版 la.

very nice!!

yeah!!!齊齊玩木馬

不過我未諗沙色到點整

引用:
原帖由 felixcat 於 28-9-2007 00:40 發表
yeah!!!齊齊玩木馬

不過我未諗沙色到點整
Complete Desert Tan la....
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 AJM 於 28-9-2007 00:42 發表

Complete Desert Tan la....
我想整咁上下樣,好睇嗎?

引用:
原帖由 felixcat 於 28-9-2007 00:45 發表

我想整咁上下樣,好睇嗎?
GOOD! Nice looking. Go for it.
先撩者賤,打死無怨。

回覆 #3 felixcat 的帖子

我果隻係四仔無馬,你果隻只係三仔有馬邊隻堅 d 呢?
我之前勁 like 金沙木馬但係其他野好難 match 得靚,所以唔敢亂試.
你個 setting 唔錯,但全沙或上沙下黑會唔會都正?

引用:
原帖由 WeDs 於 28-9-2007 01:10 發表
我果隻係四仔無馬,你果隻只係三仔有馬邊隻堅 d 呢?
我之前勁 like 金沙木馬但係其他野好難 match 得靚,所以唔敢亂試.
你個 setting 唔錯,但全沙或上沙下黑會唔會都正?
我長d底d嘛...hehe
都有諗過咁

引用:
原帖由 felixcat 於 28-9-2007 01:17 發表

我長d底d嘛...hehe
都有諗過咁
TOTAL AGREE,所以 DD 我選擇左我o既 maximum 12"..... just kidding.
我見過有 d 係,handguard+upper receiver 金沙,lower to the rear 係黑,係幾正ga 但我用緊 notebook 冇圖.
最重要係要整得到 Troy 隻金沙色.

引用:
原帖由 WeDs 於 28-9-2007 01:36 發表

TOTAL AGREE,所以 DD 我選擇左我o既 maximum 12"..... just kidding.
我見過有 d 係,handguard+upper receiver 金沙,lower to the rear 係黑,係幾正ga 但我用緊 notebook 冇圖.
最重要係要整得到 Tr ...
我對過Hurricax個沙色身隻色都幾接近

引用:
原帖由 WeDs 於 27-9-2007 14:44 發表
首先要謝謝阿龍大隊長o既幫手,晚飯都唔食幫我手完成佢.
大家泥睇版 la.

http://i130.photobucket.com/albums/p277/ZZT231/TroyMRF- ...
件骨d marking咁特別嘅.....冇左隻馬....

發新話題