發新話題

十月見街

十月見街

meu 幾時有?
把酒問清天

唔得wor...細得好怪wor...

想問一下,是馬記那枝嗎?
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 WAIKO01 於 28-9-2007 00:59 發表
想問一下,是馬記那枝嗎?
yes

真的10月嗎?咁幾時出meu

最快都要下年了... 我估

我要meu阿~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

十幾年前 MGZ 已經出左 CAP 鎗.

我要meu阿

個個都對呢枝無咩興趣

我都係等緊meu 同 57 !!!!!!
塑膠戰隊

回覆 #10 PMX 的帖子

都唔係完全冇興趣o既,不過想要meu多d,雖然已經有技wa,不過唔捨得拎去打game

呢技細細技又夠輕,打game用都應該ok,可以考慮

引用:
原帖由 路比 於 30-9-2007 01:31 發表
都唔係完全冇興趣o既,不過想要meu多d,雖然已經有技wa,不過唔捨得拎去打game

呢技細細技又夠輕,打game用都應該ok,可以考慮
其實它的用途是不是跟g26之類的緊緻手槍相同 都是用於護身用?
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 WAIKO01 於 30-9-2007 04:03 發表

其實它的用途是不是跟g26之類的緊緻手槍相同 都是用於護身用?
呢支係....惡搞用 用來塞入bra,塞落絲襪....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 30-9-2007 15:10 發表

呢支係....惡搞用 用來塞入bra,塞落絲襪....
塞個頭落絲襪會型d~~
不過要玩d個款,we支1911s都差唔多,而且係金屬,感覺上好似抵玩d喎

發新話題