28 12
發新話題

VFZ SCAR WTFun?! it's wawawewa!

good photo,,,,,,,,,,,,,,,,,, any more

引用:
原帖由 Kane 於 28-9-2007 15:37 發表

佢枝SCAR 平因為metal 比416 小
不過有機會平過416 , 我覺得

scar $3050 開頭我覺得貴ga , 不過睇完佢個分解 , 槍機 , 同槍盒 .....  

不過等有人出埋EGLM 先買 , 我枝416 等佢個AG 416 等到頸都長 ...........
塑膠戰隊

大家...wgz係咪好早關門..7點去親都開唔到門

引用:
原帖由 agrippa 於 29-9-2007 10:11 發表
大家...wgz係咪好早關門..7點去親都開唔到門
7點去??

Local Sales : Mon to Fri- 10am to 1pm / 2:30pm to 6pm, Sat - 10am to 2pm

我昨天都7點上左去.....我問o的友...佢地話收工喇....無得拿~~頂...
跟住同個fd去山軍...佢話星期二有貨......

引用:
原帖由 kitida 於 29-9-2007 16:30 發表
我昨天都7點上左去.....我問o的友...佢地話收工喇....無得拿~~頂...
跟住同個fd去山軍...佢話星期二有貨......
基本上佢系開office hours

引用:
原帖由 bravohk 於 29-9-2007 18:22 發表

基本上佢系開office hours
6點..咁要請假先有得上去睇野ar...

引用:
原帖由 agrippa 於 29-9-2007 22:05 發表

6點..咁要請假先有得上去睇野ar...
星期六吧... 不過星期六人地都係開半晝....

引用:
原帖由 於 29-9-2007 22:12 發表

我星期6最早都5,6點 嗚嗚

引用:
原帖由 於 29-9-2007 22:12 發表

系呀~我上個星期六都上去買左個手柄,見到VFZ支"爸"流晒口水...

嗚 咁無visa 係咪無第2個方法 唔洗上去 先訂到...

My Scar $3300 HKD
火帽加專用滅聲器 $480 HKD
有D肉痛!

引用:
原帖由 agrippa 於 30-9-2007 20:23 發表
嗚 咁無visa 係咪無第2個方法 唔洗上去 先訂到...
起佢度訂野可以用戶口過數都得... 過完數將你張收據同你落ORDER 果個EMAIL FAX 返過佢就OK, 但係貨就最好自己去

28 12
發新話題