21 12
發新話題

SA80上刺刀

SA80上刺刀

皇家空軍

嚴重警告:上刺刀是極度危險行為, 影完相應立即收好刺刀, 拍照期間都要十分小心!!

皇家空軍

I have played street game before and met some opponent team members installed a real knife in their AK 47.... ........I think it's quite danger for both game things and legal matters........  Just taking photo is fine to me , especially during parade, look great
YOU DON'T NEED DRUGS TO HAVE FUN!! (興 奮 勿 亂 性
濫 藥 會 致 命)

玩game就膠刀好啦~ :x

回覆 #2 Royal_9413 的帖子

弓喜晒~好型! 下次打game唔好吉我喎
有要求就大哥, 冇要求就Ignore

引用:
原帖由 martinmhk 於 28-9-2007 12:12 發表
SA80刀無玩具
所以打GAME唔好上刀
不過如果玩AK/M4/M16系就可以玩下玩具刀

皇家空軍

引用:
原帖由 raven_tang10123 於 28-9-2007 12:31 發表
弓喜晒~好型! 下次打game唔好吉我喎
你又買把刀玩下啦,至多幫你整扣刀位又點話

皇家空軍

引用:
原帖由 Royal_9413 於 28-9-2007 13:45 發表

你又買把刀玩下啦,至多幫你整扣刀位又點話
終於買了,幾錢呀?

引用:
原帖由 B20_hk 於 28-9-2007 17:06 發表

終於買了,幾錢呀?
把刀1100~

皇家空軍

引用:
原帖由 Royal_9413 於 28-9-2007 17:42 發表

把刀1100~
嘩...咁貴....
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

引用:
原帖由 MF 於 29-9-2007 01:29 發表

嘩...咁貴....
我相信應該冇人夠我果把平

悲悲9成新賣6xx左右,差唔多,係超左少少心水價,不過把刀咁新,鋒都未開
算啦

皇家空軍

引用:
原帖由 martinmhk 於 28-9-2007 12:12 PM 發表
可惜SA80刺刀 未有出膠刀

引用:
原帖由 Raiden_Jackson 於 29-9-2007 16:19 發表

可惜SA80刺刀 未有出膠刀
你可以學下電影"去年煙花特別多"

皇家空軍

打Game真系唔好玩得咁危險,影相扮下0野都要好小心,整親自己/整親人都唔好~

21 12
發新話題