34 123
發新話題

QRX 執笠!?

QRX 執笠!?

wgy 情報
Qxflash 都執笠!???????????????????????????????

好驚wor...定係清貨大減價 ja?

= =D野比人掃晒啦....

唔知頭唔知路既唔該唔好係度亂?野!!! 阿朗係一個好人、亦係一個好朋友;佢唔再撈係香港wargame界既損失!!

引用:
原帖由 vwetdog 於 27-9-2007 22:59 發表
唔知頭唔知路既唔該唔好係度亂?野!!! 阿朗係一個好人、亦係一個好朋友;佢唔再撈係香港wargame界既損失!!
你想表達d 乜

引用:
原帖由 Kane 於 27-9-2007 23:01 發表

你想表達d 乜
vwetdog 對於 qxf 執笠感到可惜...?

引用:
原帖由 Kane 於 27-9-2007 23:01 發表

你想表達d 乜
如果你唔明我上面講勿,咁我再解釋都係無謂。自然會有人識睇。我要講既已經講哂,只係想大家諗下先講野,唔好以訛傳訛,危言聳聽。講完。

引用:
原帖由 adrianyahk 於 27-9-2007 23:06 發表

vwetdog 對於 qxf 執笠感到可惜...?
當然可惜!! 又少一間多好野賣既舖,點解唔可惜??

引用:
原帖由 vwetdog 於 27-9-2007 23:13 發表

如果你唔明我上面講勿,咁我再解釋都係無謂。自然會有人識睇。我要講既已經講哂,只係想大家諗下先講野,唔好以訛傳訛,危言聳聽。講完。
閣下閱讀理解能力係咪有問題
我發表的係問題
我有以訛傳訛,危言聳聽嗎?

引用:
原帖由 vwetdog 於 27-9-2007 23:15 發表

當然可惜!! 又少一間多好野賣既舖,點解唔可惜??
即係真係執笠?

引用:
原帖由 Kane 於 27-9-2007 23:16 發表

閣下閱讀理解能力係咪有問題
我發表的係問題
我有以訛傳訛,危言聳聽嗎?
sorry, 我唔係講你,你誤會了。

算啦!唔講喇!! 樓主: 唔好意思,打搞哂!!

清貨大減價40% OFF!!!!!

佢d野平時賣貴人地好多......d eotech平時賣貴18/f好多.....

引用:
原帖由 vwetdog 於 27-9-2007 22:59 發表
阿朗係一個好人、亦係一個好朋友;佢唔再撈係香港wargame界既損失!!
110% Agree, you can't ask for a better guy and friend.  Good luck 阿朗!

34 123
發新話題