26 12
發新話題

年紀大o左,視力開始退化.................?

引用:
原帖由 RANGER 於 29-9-2007 03:32 發表

rear & front sight is good enough within 20M~~
頭炮  is good enough within 200M

引用:
原帖由 RANGER 於 29-9-2007 03:32 發表

rear & front sight is good enough within 20M~~
100m 內射人, rear/front sight 或 紅點鏡都夠用, 而紅點鏡就好用D.
<2J 氣槍, 射三十米內都ok.  射50m已非常非常免強...誤差太大, 精確的瞄準只是白費心機...不過加長競的確型仔D

引用:
原帖由 alexl 於 29-9-2007 12:00 發表

100m 內射人, rear/front sight 或 紅點鏡都夠用, 而紅點鏡就好用D.
<2J 氣槍, 射三十米內都ok.  射50m已非常非常免強...誤差太大, 精確的瞄準只是白費心機...不過加長競的確型仔D
請問你係真唔明定扮唔知呢個topic 講咩 ?

定係你缺乏幽默感......?

引用:
原帖由 於 29-9-2007 14:48 發表

唔係唔係
一來佢唔知個 topic 講咩
二來....樓主真係有老花, 所以一定要放大 D 野先睇到野
Never Forget

引用:
原帖由 alexl 於 2007-9-29 12:00 發表

嘩!原來係2J氣槍射擊專家,小弟有眼無珠,失敬失敬............................
我的雀雀..............................Orz

引用:
原帖由 felixcat 於 2007-9-28 19:37 發表
使唔使哩樣野呢hehe
Woh..................!
我的雀雀..............................Orz

引用:
原帖由 devil-sniper 於 28-9-2007 18:20 發表
年紀大o拉,無倍數o既紅點鏡開始覺得唔夠用,下次打game要用倍數鏡,粗粗o地用住三倍鏡或者四倍先o拉.....................
年紀大就退休啦

引用:
原帖由 devil-sniper 於 29-9-2007 16:18 發表

嘩!原來係2J氣槍射擊專家,小弟有眼無珠,失敬失敬............................
不敢當, 欽敬..欽敬...

引用:
原帖由 alexl 於 29-9-2007 20:58 發表

不敢當, 欽敬..欽敬...
報警啦! 查佢IP上面搜槍啦~~

引用:
原帖由 於 29-9-2007 14:48 發表

人地認真咁回POST, 教下我地呢D 新手0既電槍基本知識0者... 我起度代CGF 各新手講聲多謝先

引用:
原帖由 於 2007-9-29 21:04 發表

人地認真咁回POST, 教下我地呢D 新手0既電槍基本知識0者... 我起度代CGF 各新手講聲多謝先
尤其係我呢D新手........................

26 12
發新話題