24 12
發新話題

[KSC/KWA] MEGA AR-15

MEGA AR-15

本來一直想等GHK噶M4,錢在袋度就想洗,琴日經過反覆掙扎,忍唔住去敗了一把MEGA AR-15回來,MEGA表面處理精美,鋼制槍擊,現代感強是他的優點,現在說說我個人覺得他的缺點,第一:漆面還是一如既往的薄,不敢亂碰,很容易花的感覺。第二:魚骨片比較難買,做聖誕樹比較麻煩。第三,510MM的管子初速度怎麼這麼低(110-120左右,1.2J左右),不像是KWA的作風啊,我的KRISS沒加滅聲都和他差不多了,AR-15還這麼長。。。求教下各位玩過這把MEGA的大大,我想提高一下初速應該怎麼辦?510MM管我想改成狙擊用,貌似換魔膠魔管提高的也相當的少,因為我是拿來下場用的,麻煩玩過的先進們指導一下,THX,順便問下,香港邊度有COPY噶KEYMOD噶魚骨片賣呢?

MEGA 小分冇玩過, 但copy keymod 片各大鎗店都有丫..GP, MB, dytac 都有出

copy keymod 片好似唔得噃

英雄的 KeyMod 骨片口岩裝,可去看看

引用:
原帖由 ammax 於 10-4-2014 09:42 發表
英雄的 KeyMod 骨片口岩裝,可去看看
唔该,我去睇睇

Mega AR15

依加只有(牛仔)fit倒佢!
PPS聲清條 MKM Keymod 係真數,
所以不防返D美國牌子玩吓。

回覆 6# 的帖子

如果係Magbull 一定唔口岩用要執.....因為我都買左,依家廢棄中.....
mega KeyMod 係跟真數

話時話有冇人用UBR托 ? 係咪冇痛直上?

回覆 8# 的帖子

http://www.kwausa.com/forums/index.php?showtopic=12132&st=20

無痛直上.....不過而家邊度買到....

ehxbby...真品ubr $28xx...有黑有沙……手快有…………
頭像超出 30 kb 上限
簽名超出 100 kb 上限

引用:
原帖由 BNO 於 10-4-2014 17:12 發表
話時話有冇人用UBR托 ? 係咪冇痛直上?
我都疑問緊,不過有人話無痛直上,不過我唔敢買,個拖太貴,上唔到,我就痛到無曬感覺咯,除非買到COPY噶先試試

回覆 11# 的帖子

army blood is ur fd

請問bjb師兄;牛仔係咪即係
Dadbull?我支米加啱都想裝支棍仔好耐啦!
一路都唔夠膽亂買!

回覆 13# 的帖子

yes, 但Mega裝handstop重好睇啦!
你不防比較吓,邊隻好用D。

引用:
原帖由 不打狗夫 於 11-4-2014 13:09 發表
請問bjb師兄;牛仔係咪即係
Dadbull?我支米加啱都想裝支棍仔好耐啦!
一路都唔夠膽亂買!
我都系 一直唔敢乱買,師兄如果裝到,唔该講聲,thx

24 12
發新話題