17 12
發新話題

Beginner Package

Beginner Package

Hello brothers,i am a beginner and planning to get an AEG from marui.i saw there is a beginner package offered from WGC which contains the marui M4A1 new type and other essential stuffs like battery etc.so i was wondering is it worth for newbie like me to get this package?and also,how much is it approx.in Long wah street and which store would be selling this package?

many many thx brothers!

http://www.wgcshop.com/pcart/sho ... t_Marui%20AEGs%20BP

不錯的選擇....但.....依家m4仲興馬記的嗎??
睇下其他廠再plan下會較好~

引用:
原帖由 kitida 於 29-9-2007 16:34 發表
不錯的選擇....但.....依家m4仲興馬記的嗎??
睇下其他廠再plan下會較好~
買槍都有興唔興之分的嗎

點解吾落槍街行o下
隔隔價
跟佢幅圖執齊佢
都係一種學習

佢個package offer比你既野都有用, 但係你可以行下街鋪, 搵下功能一樣, 但係你自己鍾意既款式

同埋wgx個本地價又平番d

引用:
原帖由 fire23wong 於 29-9-2007 17:18 發表

買槍都有興唔興之分的嗎
千幾蚊支膠身,搖頭M4仲有人買的嗎??

引用:
原帖由 bravohk 於 29-9-2007 18:19 發表

就係因為冇人買先會叫做新手package

引用:
原帖由 bravohk 於 29-9-2007 06:19 PM 發表

不要這樣馬.....可以視為"入門級"~

引用:
原帖由 jeffreywo 於 29-9-2007 18:24 發表

不要這樣馬.....可以視為"入門級"~
入門玩老馬M4~送佢去死咩...又搖頭,又斷耳

hello brothers,thx so much for the advice..i knew that there is problems with the marui M seriers,like wobbles etc.but isn't it getting better with the new verison since it claims there is one piece Aluminium barrel?

btw,i think the G & P is difficult to config (for a beginner).

Thank you brothers

我覺得買個G&P會方便你既日後玩wargame既路線,我自已係beginner個時買個marui既M4 RIS改1.2焦,兩面力,玩到咁想下想改一體管同個金身,後黎計反筆數仲貴過買個新G&P - -
變左直接買個新既G&P M4反黎= =

引用:
原帖由 fire23wong 於 29-9-2007 17:18 發表

買槍都有興唔興之分的嗎
我地從前玩....買馬記m4~又要金身又要一體管咁....
依家....m4真係好多選擇.....
一開始選好曬....唔駛浪費金錢.....
仲有豬標咁多選擇.....

引用:
原帖由 SiuPO1983 於 29-9-2007 18:23 發表

就係因為冇人買先會叫做新手package
WTF ,它應該改為陷阱package......

雖然我沒有16系,但是我周圍的友人(16系FANS)都認為馬記M4是一個不能選的選擇......

支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 WAIKO01 於 30-9-2007 01:04 發表

WTF ,它應該改為陷阱package......
唔知點解....我覺得依個package係用來清貨的........
點解新手唔可以用ak..
我覺得馬記ak好過馬記m4

引用:
原帖由 kitida 於 30-9-2007 01:06 發表

唔知點解....我覺得依個package係用來清貨的........
點解新手唔可以用ak..
我覺得馬記ak好過馬記m4
咁人地都係見大部分新人都一開始走去睇m4先, 跟住呢個idea去set package...

咁某牌子一個密lin身出十幾款槍, 咪一樣係清貨...

清貨又唔係咩問題, 又唔係昆人, 岩咪買, 唔岩咪算囉...

老實講, 我覺得個package d內容幾好用, 至少枝馬記m4 對一個"新人"黎講, 唔駛set野唔駛換野...
到枝野打壞, 睇怕佢都應該升左level, 唔係咁"新"掛...

17 12
發新話題