22 12
發新話題

買到一屋都係.......

買到一屋都係.......

一堆SA80....同D"L"字頭嘅槍........仲有枝喺床下底............

好.........強...........

嘩.......羨慕中

點解你會買咁多支L85既鎗既

好毒...
有D人好似鐵甲威龍打極都唔識痛 狂Full Full哂兩匣 咁都話打唔中
喂 你咁賴皮嗌完死又係度發脾氣 咁冇品 真系晒氣
唔Gur就Full Gear再黎 Go Go Go 9點位著哂Sure Fire睇到蒙查查
Over Over 冇晒彈 快D搵人幫我做Cover 我地玩 一槍死 輸0左要大聲嗌死
Yeah 呢個就系Game You know what I say

FN-MAG ar.....

引用:
原帖由 沙羅雙樹 於 30-9-2007 22:05 發表
點解你會買咁多支L85既鎗既
唔同年代買.....
3枝 SA80, 一枝韓仔加HOP-UP, 一枝父上嘅佩槍台仔改電, 一枝國狗.....枝CARBIN就係AK波箱試驗品, 而LSW就係用A2前嘅佩槍.....床下底枝MMC就原裝未改...........
加埋7枝SA80..................

抽中既幸運兒係咪可以一手拎到幾多就幾多走 !!??
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 皇家御貓 於 30-9-2007 23:39 發表
抽中既幸運兒係咪可以一手拎到幾多就幾多走 !!??
你入到我屋先算啦

引用:
原帖由 queen 於 30-9-2007 23:41 發表

你入到我屋先算啦
COME ON , 幸運兒在此
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

回覆 #10 皇家御貓 的帖子

係我牙

嘩~~~好多好野, 不過抽中可以去府上攞獎品的幸運兒在此, 多謝

引用:
原帖由 queen 於 30-9-2007 19:18 發表
一堆SA80....同D"L"字頭嘅槍........仲有枝喺床下底............
枝大炮中間嗰忽銀色,係花咗定係乜呢?

無言都要讚下你C兄個何包幾肥

引用:
原帖由 RMP 於 1-10-2007 22:47 發表

枝大炮中間嗰忽銀色,係花咗定係乜呢?
You mean the UGL???

係花咗

22 12
發新話題