發新話題

DEVGRU / SEALs Poison

引用:
原帖由 jn_jona 於 25-4-2014 23:48 發表
我諗住衫褲等ffi
可惜Ffi 6094a依家應該賣晒
遲下cpc又好快冇
Flyye 6094A大家點睇?
FlyyX係平價位產品之中成色係最似,不過cutting就奇奇怪怪,買袋都可以考慮,件低就麻麻
買成套VGX好過,又唔會有色差

引用:
原帖由 FEDDD 於 17-5-2014 00:58 發表
屎忽痕又著上身影下先

請問師兄你條槍帶咩牌子加? 個safariland好唔好用? 我都想轉

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 18-5-2014 02:43 發表

所以,雖然我等左套aor1 combat suit 好耐,
但我真係唔敢膽粗粗拎1000銀去訂套連版都無得睇嘅combat suit,
到時到貨先發現色差差天共地,都唔知點算好
點解唔買TS呢?

引用:
原帖由 FEDDD 於 18-5-2014 00:31 發表

槍帶係first spear, 18/f有。 $4xx

個槍套好用呀 我覺得好用過bhi cqc
個套又平又正

引用:
原帖由 rYaN 於 19-5-2014 16:56 發表

Frog同aor1 d色差咁遠....
早排一條cp aor1褲都成皮野...
所以如果係真布,cutting一樣!我比三千有找有衫有褲我又覺得抵喎
其實AOR布就真係有好多種.時間,廠,花,色,布料都會唔同.
唔好話TS,SEMAPO,連allwin都一水水
CRYE都期期唔同色

引用:
原帖由 N_G 於 20-5-2014 02:27 發表

其實AOR布就真係有好多種.時間,廠,花,色,布料都會唔同.
唔好話TS,SEMAPO,連allwin都一水水
CRYE都期期唔同色
講開Frog , 上次係普京比老闆XYZ我E個地球上班美佬根本就唔會著AOR1,只會著DIGI2,而Frog隻花就姐係aor1隻花,顏色唔同係因為期數問題,真係學到野

引用:
原帖由 Masgrey 於 20-5-2014 15:13 發表

ARE YOU SURE?
我只知真正有料既達人...仲未出現
老闆話美軍D gear點解咁多線頭,係因為如果D線頭全部係美國剪,就會多左好多工業廢料,所以為左合乎環保原則,所有gear都唔會剪線頭,等D兵出左國先自己剪,美國就會少好多垃圾
真係塞錢落我袋

引用:
原帖由 xyzchan 於 23-5-2014 14:49 發表
仲有一點係,Semapo 做咗Army cut,  FFI 先係Navy cut

所以我會買多套做spare~
我都會買件做summer cut . 但係佢又一定要我成套買

引用:
原帖由 ADRIAN17757 於 24-5-2014 09:52 發表
?oh=def55cbd28b1412d8ec897221a96cbe5&oe=53F7E23D&__gda__=1407963743_bdbe41c69d0a2b31493ee48bdd3c534 ...
=] b~~

引用:
原帖由 xyzchan 於 29-5-2014 16:00 發表

總括嚟講,坊間有幾種選擇,

TS 嘅PRC 148, 等同Motorola 409頻嘅talkabout
TRI PRC 152
聯星 PRC 148
仲有 148/152 dummy, 裡面可以放talkabout 或者細部嘅數字機
TRI好似就出148

引用:
原帖由 xyzchan 於 30-5-2014 01:28 發表

樓梯響咗好耐.......
其實我都好頭痛無線電E個問題..
因為成日想轉雙機,又想用152,但係又用緊148,一轉又要轉曬兩部又好重皮,買多部148又唔係

引用:
原帖由 xyzchan 於 30-5-2014 04:40 發表

我兩部都用緊~~
車車車

引用:
原帖由 xyzchan 於 30-5-2014 19:12 發表

Taobao 或 armyblxxd
我部TS 初代148經歷改頭改低板飽經風霜,成受唔起第二次無線電衝擊,用到我就好滿足拿TT

引用:
原帖由 army09 於 30-5-2014 20:56 發表

依家無咩人放TS 機,幾年前都有唔少
咁佢咁輕其實又唔差,148又要改152又要改,應該得TS係開盒就用得

發新話題