30 12
發新話題

Asahi M40

Asahi M40

http://www.youtube.com/watch?v=VgFbNT2rk2A
http://www.scaar.at/airsoft/m40.htm
e支好似好好玩.....有跳殻...正.....

e支係幾多年前既產物?

廿年前左右.
此槍因法律問題係日本被禁賣, 賣出的槍亦好多被回收.
眼光光~

回覆 #2 mike-mike 的帖子

因為跳殻被禁賣?過蕉?冇版權?

越睇越正....死啦......好想要枝.....

唔記得咗個真正原因, 好似係[太容易改成過蕉].
當年國際枝m29都試過同一下場.
眼光光~

姐係冇機會得到......

m29係咩槍?

引用:
原帖由 Ate120 於 1-10-2007 10:31 發表
姐係冇機會得到......

m29係咩槍?
你去徵求版貼下米知LOR, 但相信唔過萬都冇機會.

M29係S&W M29 .44MAGNUM 轉輪手槍, 當年聽講第一代係用CO2...
眼光光~

回覆 #6 mike-mike 的帖子

我就冇貢多$$....都係算把啦

引用:
原帖由 mike-mike 於 1-10-2007 10:26 發表
唔記得咗個真正原因, 好似係.
當年國際枝m29都試過同一下場.
真正原因係好易改打真子彈

引用:
原帖由 Nadesico 於 1-10-2007 11:06 發表

真正原因係好易改打真子彈
.22

係個時日本有人就自家方法改成打真彈, 而美佬個邊就直頭出埋kit 出o黎打真彈,問你死未....之後日本方面就有人用呢件做o左o的影響都幾大既事, 所以就嚴令於日本回收.當然仲有超少的漏網之魚存在o既.但數量, 據我知, 好似於2002 年個時, 全球o既Asahi M40 + M700 已少於25支.(當時每支限量o左好似得250 支.同當時o既槍價係好過份o下的)

詳細野真係唔記得啦^^|| , 都係路過傾下jel ^^

老原出廠的火力都大得驚人

回覆 #11 Ethan_meu 的帖子

爽底邊/頂中/頂邊?

引用:
原帖由 Ate120 於 1-10-2007 10:50 AM 發表
我就冇貢多$$....都係算把啦
你有錢都買唔到啦....都唔知邊度有...更何況支槍e+唔只過1雞....

之前save左d圖

最後在幾年前旺角東x見有得買過M700
要HKD$18000.彈榖就HKD$2000一盒.

30 12
發新話題