30 12
發新話題

Asahi M40

引用:
原帖由 mk23 於 2-10-2007 08:25 發表
最後在幾年前旺角東x見有得買過M700
要HKD$18000.彈榖就HKD$2000一盒.
系呀~東X舊舖果陣吖嘛~Asahi黑色膠托M700,咪比我個FD買咗囉!而家支0野唔响香港喇,萬八有少少找!!不過支0野個槍托D包膠甩甩地,但系條友話可Fit真品所以照買~

不錯, 是可裝真品托的
回來打疫苗

唔記得十年or八年紀行前了....
當時還見到他們試槍.原來是你朋友呀..

神兵始祖.........唯一可比的只有m10...........

M40A1  is a must buy!  Save up some money sin!!!
今年目標
1. FAIL
2. 90%done!
3. Get a tool box
4. DONE!

引用:
原帖由 mk23 於 2-10-2007 23:44 發表
唔記得十年or八年紀行前了....
當時還見到他們試槍.原來是你朋友呀..
都有十年八年喇~Ha..Ha...我支"蘇而"MG42都系响果度買,不過最後都系賣左比買M700果條友~

引用:
原帖由 sunny 於 3-10-2007 00:32 發表
M40A1  is a must buy!  Save up some money sin!!!
Asahi支M40??好難揾0者~

"日本阿虎" 有時都會有盤.......不過天價....
今期見有隻M40A3鎗身, 都要JPY100000

引用:
原帖由 NCP013 於 3-10-2007 19:50 發表
"日本阿虎" 有時都會有盤.......不過天價....
今期見有隻M40A3鎗身, 都要JPY100000
佢地多數唔肯寄出黎

回覆 #24 bravohk 的帖子

點解?
怕比人收左件貨?
定其他因素?

引用:
原帖由 Ate120 於 3-10-2007 21:20 發表
點解?
怕比人收左件貨?
定其他因素?
真系唔知~+個有九個都寫住唔寄海外~所以出面有舖頭幫人响"丫烏"日本bid 0野,但系計+二算~貴到嘔....

引用:
原帖由 bravohk 於 3-10-2007 20:12 發表

佢地多數唔肯寄出黎
How much is that in HKD?
今年目標
1. FAIL
2. 90%done!
4. DONE!

引用:
原帖由 bravohk 於 2-10-2007 20:31 發表

系呀~東X舊舖果陣吖嘛~Asahi黑色膠托M700,咪比我個FD買咗囉!而家支0野唔响香港喇,萬八有少少找!!不過支0野個槍托D包膠甩甩地,但系條友話可Fit真品所以照買~
真品托係邊到揾到 thanks

引用:
原帖由 lawsaid 於 4-10-2007 11:42 發表

真品托係邊到揾到 thanks
Online shop
今年目標
1. FAIL
2. 90%done!
4. DONE!

引用:
原帖由 sunny 於 4-10-2007 19:38 發表

Online shop
响美國會揾到!!

30 12
發新話題