發新話題

論wargame

引用:
原帖由 lazy_k_y 於 1-10-2007 08:25 PM 發表

仔仔近排玩咩槍?
冇....."""冇錢買槍了...舊槍就得閒拎出黎抹下

不過睇得生化2多...=.=想要tar21....

引用:
原帖由 仔仔 於 1-10-2007 20:19 發表
我玩war game得黎....偏去儲槍果方面...
我也是..... 想著買什麼槍(配件)多於想裝備.....所以形成我今天對裝備的無知
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 WAIKO01 於 1-10-2007 11:26 PM 發表

我也是..... 想著買什麼槍(配件)多於想裝備.....所以形成我今天對裝備的無知
xddd你問我美軍著咩vest我都答你唔到.......我就係白痴到咁...

我想我算是第1種  其實第1種很多人都是吧 不過剛才的星期日玩大左少少

我主要都是玩現役美軍ACU Look, 看人穿OTV,自己便學人穿,裝了兩塊真的防彈板上去,防7.62mm個隻

便中左招,一來重,二來原來很多動作是做不到,一時不習慣.玩了一天,才打中二個師兄,只玩了7場

槍沒理太多,原裝VFC HK416便ok , 我這種的,該不會影響到其他師兄吧

第十山地師 - 二等兵

回覆 #10 Medic_Don 的帖子

好的

回覆 #19 Saber_hk 的帖子

只是意見調查

引用:
原帖由 於 1-10-2007 18:45 發表
3)黑T,converes,牛仔褲,仲要gel到個頭型個FF7d人,入場型多過打  

真係未見過啵....
有阿,拿住支mp5話自己係恐怖份子果d,成日出現係我面前

引用:
原帖由 TakLon_1220 於 4-10-2007 17:07 發表

有阿,拿住支mp5話自己係恐怖份子果d,成日出現係我面前
你見到佢咁既look, 再加埋佢既行為, 有無覺得有一點兒既恐怖先?

小弟求平.........但無買國狗......但是執舊野

引用:
原帖由 louisli 於 1-10-2007 22:05 發表

那是 gunblade 是嗎?
gunblade係FF8

話時話,有無一樣係無咁極端既呢?如果又買真品,又買國狗,又睇場地黎著衫.............

都係算啦,當我無問過
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 4-10-2007 20:50 發表

gunblade係FF8

話時話,有無一樣係無咁極端既呢?如果又買真品,又買國狗,又睇場地黎著衫.............

都係算啦,當我無問過
真係好鬼隱悔....

玩咗咁多年(就二十年啦), 心態也全變了
約在十多年前, 是以玩槍為重心, 槍, 差不多是出一枝買一枝, 不論乜都買, 夠錢就得.....軍服也只有一套打game用的(也是英軍的....)
但在約十年前, 開始轉去玩衫.........
開頭, 衫是完全沒關系的, 只要槍型就得.....
但現在, 一砌倒轉了, 槍只是用來襯衫的, marking 和甚麼的都不重要, 只要有九成似已經ok了, 最重要是襯衫.
轉去玩衫唔玩槍..可能因為衫更有儲的價值吧.........

我完全諗唔到我係邊類型

真品?冇刻意去買,但大部份都係真品...
國狗?嗯....打算買來用(未買過 )
牛仔褲?有著過去打game...PMC look嘛...
CS? 極度鄙視!
技術...打咁耐,手腳都記得架啦
戰術...冇乜留意
裝備配合環境配搭...當然會啦! (去叢林場就梗係唔會沙色/PMC 咁啦)

所以....我都唔知我係邊類....

夜睌用夜視,日頭用十字,
打2面用國九,打點九用日九,
又會係邊種人
新世紀Wargame戰士

發新話題