發新話題

[GHK] 踢的稿AK專用........一件都不能少........

引用:
原帖由 小鬼182 於 9-5-2014 18:03 發表

話事話,RC兄你部mp4卅23開工未??
嘩!師兄你點知傢?
好唔容易儲左兩年合共85期書。
放左入5個A4影印紙箱,現在還放左係公司噢

格仔餅比原裝蕉匣係厚D的。
但......我發現隻格仔餅裝唔到落我支AK105上....點解傢

附件

9-5-2014 19:17

9-5-2014 19:17

最後發現.....要好小心對到個尾位....大力一點向下壓.....至扣得到
可能要強力揪拆多幾次至順

附件

9-5-2014 19:34

引用:
原帖由 RCman 於 9-5-2014 19:34 發表
最後發現.....要好小心對到個尾位....大力一點向下壓.....至扣得到
可能要強力揪拆多幾次至順
正喎~~變咗104~~其實美式潮ak真係7.62比較合理~~
p.s.係某論壇見到RC留言,放心~~我有成兩套都未郁過~~

引用:
原帖由 小鬼182 於 9-5-2014 20:19 發表

正喎~~變咗104~~其實美式潮ak真係7.62比較合理~~
p.s.係某論壇見到RC留言,放心~~我有成兩套都未郁過~~
嘩!師兄你仲儲夠兩套....堅呀!

格仔餅AK匣空擊試片
http://youtu.be/af5yMxxyIrM

引用:
原帖由 RCman 於 9-5-2014 23:25 發表

嘩!師兄你仲儲夠兩套....堅呀!

格仔餅AK匣空擊試片
http://youtu.be/af5yMxxyIrM
好順喎??好唔好得過原裝膠匣??
P.s.其實我係諗住一套自己玩,一套放出去連預定禮物睇下炒唔炒得起………

好可惜我用74 如果有74版就好
可以考慮買一隻J下

本來用緊H牌的骨,不過老老實實。
條骨真係好重,用果套骨組裝好一支AK, 真係斤兩十重。
最後........都係要輕量化一下。
現在重量好好多了,與一支M4 GBB差不多重量。

AK頂蓋整條橋有無諗過?
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 12-5-2014 23:42 發表
AK頂蓋整條橋有無諗過?
無呀,不過有想過改用後西個rail Mount

引用:
原帖由 RCman 於 12-5-2014 23:45 發表

無呀,不過有想過改用後西個rail Mount

有款骨好鬼似呢隻
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 12-5-2014 23:51 發表

有款骨好鬼似呢隻
總係覺得一行骨係個圓頂上面好唔係好match甘

引用:
原帖由 RCman 於 12-5-2014 23:39 發表
本來用緊H牌的骨,不過老老實實。
條骨真係好重,用果套骨組裝好一支AK, 真係斤兩十重。
最後........都係要輕量化一下。
現在重量好好多了,與一支M4 GBB差不多重量。
http://i169.photobucket.com/albums/u233 ...
RC 兄, 請問係味只換下骨? 邊度有賣呀(因為H 骨的確重左小小)?!
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 怒人甲 於 13-5-2014 10:08 發表

RC 兄, 請問係味只換下骨? 邊度有賣呀(因為H 骨的確重左小小)?!
係,只係換左lower骨頭,就已經明顯減磅,
原因係H牌條下身骨好長又重,再加下骨有四件鋼製U形mount及4粒鋼螺絲......可想而知?
回主題.....就係呢條骨啦....係兔兔買的
而依興趣的面書都話有....不過係佢綱頁就唔見鳥

附件

13-5-2014 10:18

引用:
原帖由 RCman 於 13-5-2014 10:18 發表

係,只係換左lower骨頭,就已經明顯減磅,
原因係H牌條下身骨好長又重,再加下骨有四件鋼製U形mount及4粒鋼螺絲......可想而知?
回主題.....就係呢條骨啦....係兔兔買的
而依興趣的面書都話有....不 ...
多謝資料提供, 地點問題, 不過都想搵日上免免行下...
你的日子如何,你的力量也必如何

發新話題