發新話題

好似有新場玩囉

好似有新場玩囉

先前話係荃灣會新開一間CQB埸
啱啱係令一個frum到睇到
http://www.cqbstudio.com/index.html

星期六早上打完之後去上堂

9am-1pm
同蛇三既11am-1pm,計食飯, 2pm-4:30pm差不多

我屋企行2步到

對面街

引用:
原帖由 fire23wong 於 3/10/07 05:51 PM 發表
我屋企行2步到

對面街
禁好呀
車錢都唔洗

不如約戰開個白老鼠試鐘團好唔好

引用:
原帖由 Paul 於 3-10-2007 17:57 發表
不如約戰開個白老鼠試鐘團好唔好
都可以喎

就在家附近.....

引用:
原帖由 fire23wong 於 3-10-2007 17:59 發表

都可以喎
你星期幾有時間?

引用:
原帖由 Paul 於 3/10/07 06:05 PM 發表

你星期幾有時間?
我又想去呀

$140 打4個鍾r??

GOGOGO,去打手槍. .....
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 alien39547 於 3-10-2007 22:55 發表
$140 打4個鍾r??
今日Send email去問過, 好快就覆我, 佢話早半個鐘去, 遲半個鐘走都得, 如果下場無客重可以俾我玩耐少少, 即係至少有5個鐘玩, 都算OK

都好近我

引用:
原帖由 delta 於 4-10-2007 01:58 發表

今日Send email去問過, 好快就覆我, 佢話早半個鐘去, 遲半個鐘走都得, 如果下場無客重可以俾我玩耐少少, 即係至少有5個鐘玩, 都算OK
有5小時的話,對cqb來說也算足夠的了.(因為快來快去)
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 Paul 於 3-10-2007 18:05 發表

你星期幾有時間?
paul,  if you join pm me, i want to join too
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

發新話題