60 1234
發新話題

[G&P] 游盪了一星期的G Style SMR MK5 13inch

游盪了一星期的G Style SMR MK5 13inch

話說DYTAC G Style之前出左比HK416用,我已經很LIKE呢個樣子。
但416骨Level同AR15是不同麻,所以只係得個睇字。
好啦......上個星期一係14樓網頁見到AR15用的in stock, 即晚就出去訂購。
一如以往,當然沒有現貨啦!好了還是付了全費訂下,
到了星期四還未有來電通知?但網頁顯示out of stock....便即時打電話查問貨件去向。
(上星期四)
我:請問單編號XXXXXX貨到了門市沒有?還未有電話通知呢!
姐姐仔:"查電腦中"......先生,未到貨!
我:我是星期一晚下單付了全費,今天已是星期四還未到貨?
姐姐仔:還未有,到了貨會電話通知。
我:哦!.....掛線

轉眼又去到第六個工作天,還未有來電...只好再打一次
(上星期六)
我:請問單編號XXXXXX貨到了門市沒有?我是星期一訂的,已經到了第六天還未有電話通知呢!
光頭佬:"查電腦中"......先生,未到貨!
我:已經六天還未到貨?是否有漏單或是其他原因呢?六天了!就算美國寄過來都到了啦!
光頭佬:.......未到貨,如果你等唔切,你可以上來退錢。
我:吓!我想找你店長!
光頭佬:等等.....
店長:先生有咩幫到你呢?
我:我訂了一件貨,已經是第六天。還未到貨,打來問只係話未到貨,查都唔查下點解一件貨六個工作天都未到門市係咩問題?
店長:我幫無check下先,等等......(大約一分鐘時間)
店長:X先生,真係唔好意思,原來係件貨漏左單,現在貨倉有係道。我通知了果邊星期一出車時出貨,星期一到貨再通知你。真係唔好意思。
我:好,謝謝你店長,byebye.....

成件事.......就係得一個店長有帶個腦袋返工

附件

28-5-2014 09:52

Thats the MK5 geissele, you want a real one?

引用:
原帖由 saswilliam 於 28-5-2014 09:55 發表
Thats the MK5 geissele, you want a real one?
星期一我羅左貨了,好彩得店長

有咩出奇,試過訂左貨去問條女話未返, 一行去櫥窗望下,條女即刻行埋去拎件貨出黎,轉身同我講"係唔係呢件"

條女好啲,光頭肥佬就坐係度郁都唔郁,問咩都話無左先....

14樓係咁ga啦!

我好妒忌佢地有份荀工
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

我以為十四樓係佛寺,光頭佬係和常,四大佳空,淨係打座,一事無成。

回覆 1# 的帖子

師兄今次砌乜款呢,期待出post..

引用:
原帖由 poloyau 於 28-5-2014 12:42 發表
師兄今次砌乜款呢,期待出post..
還想緊用幾多寸barrel, 支骨就係13寸

回覆 9# 的帖子

哦,但是有冇諗住等支GHK AR...因為小弟都好有興趣……

引用:
原帖由 poloyau 於 28-5-2014 14:18 發表
哦,但是有冇諗住等支GHK AR...因為小弟都好有興趣……
都未出.........

我支WE M4都係Geissele 粉絲

引用:
原帖由 saswilliam 於 28-5-2014 14:53 發表
我支WE M4都係Geissele 粉絲

http://i258.photobucket.com/albu ... illiam/Mobile%20Upl ...
好多堅野

Geissele真係好靚!遲啲有Mlock版本,係想挑戰keymod制度的system哈。
http://geissele.com/m-lok-technology

回覆 12# 的帖子

靚極

60 1234
發新話題