發新話題

[G&P] 游盪了一星期的G Style SMR MK5 13inch

引用:
原帖由 RCman 於 30-5-2014 08:55 發表

呢條D記骨,老老實實....做骨功藝同M記真係有一段距離。
公差好嚴重,左,右及下面三行Key Mod 厚度不一致的。
本來Key mod 筒位間距是對應真品Rail 片,
但因為厚度公差的問題,有兩行係入去之後click唔到.... ...
做得KEYMOD又唔做岩數, 真係有D多餘...
小弟本來想平玩NSR, 但MADBULL唔岩數(下面真頭唔係KEY HOLE), 玩唔到KEYMOD 配件, 最後都係買左堅NSR
唔知玩具有邊隻RAIL係真KEYMOD數? 好似IRON的URX4係, 唔知GP又係唔係

引用:
原帖由 ayaka 於 30-5-2014 15:44 發表

做得KEYMOD又唔做岩數, 真係有D多餘...
小弟本來想平玩NSR, 但MADBULL唔岩數(下面真頭唔係KEY HOLE), 玩唔到KEYMOD 配件, 最後都係買左堅NSR
唔知玩具有邊隻RAIL係真KEYMOD數? 好似IRON的URX4係, 唔知GP又係唔係 ...
大陸仔條NSR係真數,我買左條,上IWC mount完全冇問題,D key hole仲唔界手tim^^
可惜裝AEG時......

引用:
原帖由 MK~ 於 30-5-2014 16:35 發表

大陸仔條NSR係真數,我買左條,上IWC mount完全冇問題,D key hole仲唔界手tim^^
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamai ... 75012_2336890385322 ...
e...表面處理比M記好,M記有層沙係面

引用:
原帖由 RCman 於 30-5-2014 16:52 發表

e...表面處理比M記好,M記有層沙係面
睇你個好係點定義,我就覺得堅嘢勁粗

引用:
原帖由 matthong 於 30-5-2014 04:02 發表
我之前試過條女(上嗰條女)打嚟話你order嘅貨到咗,你可帶埋單上嚟攞。幾日後上到去話冇打過比我,而且重顯示冇貨添,咁迫不得谷X住氣就離開啦,返到屋企,條女若無其事咁又打 ...
鄙人係佢地度orden左件貨睇黎都凍過水
財少身子弱,無錢瞓唔著

引用:
原帖由 MK~ 於 30-5-2014 16:35 發表

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamai ... 75012_2336890385322 ...
條GAP大左D, 不過小弟堅NSR上PTW都會有1MM GAP

引用:
原帖由 ayaka 於 30-5-2014 18:33 發表

條GAP大左D, 不過小弟堅NSR上PTW都會有1MM GAP
但係我有朋友上WE GBB無GAP!!!

回覆 12# 的帖子

師兄請想請教,是否直上?

最後選了支M4A1標準外管長度砌成。

兩支KEY MOD

回覆 39# 的帖子

RCMan 兄,儭得好靚,想請教你呢支base 係G&P 定係KA?

引用:
原帖由 poloyau 於 31-5-2014 17:10 發表
RCMan 兄,儭得好靚,想請教你呢支base 係G&P 定係KA?
多謝,兩支都係GP

回覆 41# 的帖子

本來想砌黑色……沙色又另一種味道,正………

NICE

14樓最好處係有得試玩氣槍同埋坐都冇人理,睇啱問有冇貨就買走就對了
問件貨既野或訂野最好可免則免吧

呢支骨又幾特別而靚. RC兄黑色個支啱我口味

我又分享下我既KeyMod設定
Noveske NSR 13.5"(識玩一定玩13.5"!!!!!)
Impact Weapon Components Weapon Control MOUNT-N-SLOT (KeyMod) Hand Stop (夠細粒,好圓滑,好用過KAC URX4 Hand Stop)
Impact Weapon Components THORNTAIL KeyMod M3M61913 Offset Adaptive Light Mount (Offset,不解釋)
Noveske KeyMod Direct Attach K9 (靠cover用,一流!)

發新話題