17 12
發新話題

想問下 星星 同 屍a 兩支 咖喱的分別

想問下 星星 同 屍a 兩支 咖喱的分別

各位師兄

小弟想問下 星星同 屍a 兩支 G36 的 Grenade Launcher 有什麼分別
      一支買 800 幾 一支買成 1xxx 相差成幾百元 ....
打wargame 不求生與死
生要盡力打退敵人
死要死得痛快 (要認死姐)

STAR造工好d,送裝電果part ...........
NO COMPROMISE!

引用:
原帖由 老鼠 於 3-10-2007 19:06 發表
STAR造工好d,送裝電果part ...........
想問清楚 "裝電果part" 是什麼 , 是指加長槍管那部分
生要盡力打退敵人

屍a抄猩猩, 所以...
回來打疫苗

之前星星都係800 左右... 因為屍a 抄左.......星星都減價(係星星自己減定係其他原因,唔知)

引用:
原帖由 Kira 於 3-10-2007 22:00 發表
之前星星都係800 左右... 因為屍a 抄左.......星星都減價(係星星自己減定係其他原因,唔知)
但我好似在 戰四 見到支 星星要成 17xx
生要盡力打退敵人

猩猩初出時, 標價$3260
回來打疫苗

引用:
原帖由 olka 於 4-10-2007 00:04 發表
完全係crazy price

引用:
原帖由 olka 於 4-10-2007 00:04 發表
.....呢吓嘢....絕對係小弟傷心血淚史內嘅其中一頁

引用:
原帖由 qkraymond 於 3-10-2007 22:06 發表

但我好似在 戰四 見到支 星星要成 17xx
有兩隻嫁 ~ 一隻係 for rail 用 一隻係 for g36用 ~
後者 980 之嗎 ~

引用:
原帖由 Smartone 於 4-10-2007 00:19 發表

師兄 ...... 我真是為你心痛同難過 , 真不想提起你的傷心事 .....
生要盡力打退敵人

我沒記錯的話,** $1700的那個是給SA80用的,
另外,不知是我不好運還是什麼,我用$980買**的AG36時是沒連前截的!
(如真的需要那前截的話,買前請問清楚)

另外請問各位師兄,**是否把AG36做大了?
(總覺得真野比玩具還小)

等我仲以為呢兩間廠會出Galil,
原來講緊Grenade Launcher......

引用:
原帖由 Smartone 於 4-10-2007 00:19 發表

真慘烈...

學神 born to sleep...

引用:
原帖由 qkraymond 於 3-10-2007 21:42 發表

想問清楚 "裝電果part" 是什麼 , 是指加長槍管那部分
唔係好識點講..........尾二個圖枝炮下面果舊.........
NO COMPROMISE!

17 12
發新話題