52 1234
發新話題

[GHK] ghk m4拖延發售的主因??

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 14-6-2014 10:03 發表
原文是否:

鍛造太貴又揾吾到人做,所以採用先鑄後加工

用靚料又貴,落太多鋁又吾夠硬淨,落太多其他金屬流動性又差,仲有溝得吾混.仲要夾到用陽極...

感謝中文翻譯!
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

我堅信一分錢一分貨,無理由低價就有VIPER、PRIME、INO嘅質量。。。

引用:
原帖由 sdanleylee 於 16-6-2014 22:59 發表
我堅信一分錢一分貨,無理由低價就有VIPER、PRIME、INO嘅質量。。。
幾分錢都未必有一分貨才是真理吧...
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

引用:
原帖由 sdanleylee 於 16-6-2014 22:59 發表
如果見過井成M4RAS b級版冇marking賣一萬二至一萬三千台幣仲可以賺緊錢,
你就知道市面量產個啲鑄壓零件既氣槍賺既錢係幾多了,
零件方面,如果線切割鋼硬度料,氮化表面處理,高仿真擊鎚連單發司牙限量生產都只係賣百零蚊人仔,
鑄壓鋼定鐵?既零件又值幾多錢?
不過錢係要比人賺,但起碼價錢對得起零件既質數,比兩蚊有一蚊既質數都願了

引用:
原帖由 gainax 於 17-6-2014 09:40 發表

如果見過井成M4RAS b級版冇marking賣一萬二至一萬三千台幣仲可以賺緊錢,
你就知道市面量產個啲鑄壓零件既氣槍賺既錢係幾多了,
零件方面,如果線切割鋼硬度料,氮化表面處理,高仿真擊鎚連單發司牙限量生產都只 ...
俾兩蚊有一蚊嘅質數………依D直情叫良心企業啦………

引用:
原帖由 小鬼182 於 17-6-2014 09:43 發表

俾兩蚊有一蚊嘅質數………依D直情叫良心企業啦………
可以咁理解啦,我贊成。。。。。
但繫睇臺灣嘅評價有讚無彈,吹到天上有地下無,實在肉麻。。。我都繫持觀望態度

引用:
原帖由 sdanleylee 於 17-6-2014 19:06 發表

可以咁理解啦,我贊成。。。。。
但繫睇臺灣嘅評價有讚無彈,吹到天上有地下無,實在肉麻。。。我都繫持觀望態度
所以我等"空機版"~~反正果堆RAS,尾托同手抽都會換走,但係平成千蚊已經叫合理價錢~~最重要係無marking!!!因為我想整美陸軍COLT版嘅M16A4~~~

52 1234
發新話題