發新話題

[DIY]一個Game場的誕生(#1,#36,#79,#118,#137,#149,#164,#177,#189)

T兄! 到時可否加X-BOX, 賽車機, ! 等場時有野玩嗎! 重要加多部即磨coffee machine!

要班囡囡工作人員著到VC個LOOK!

VC = 越共
我們要越共FEEL

我地中情主動! 黑衫越共同你呢班新越共不同之處???????

黑衫越共! 係兵捉佢, 捉到之後拉佢入草屋即時就地証法.....

新越共! 係兵捉我, 捉到我後DIG我入房扣我手腳....... 呢隻後生仔中意多啲既!

金C貓就! 為有玩受槍傷入房比女護士救命過隻!

加油! 暑假到啦! 班細路要搞生曰會節目! 打WALL釘派對!

引用:
原帖由 tango1997 於 24-6-2014 17:54 發表

係喎 。。。。人地落腳架自拍唔得咩?

係鬼! 屋宇處, 勞工處及入境處聯手特撃衝入來捉人影相為證! 睇相擺到明係"黑工" !

罪伏如下:-

1) 冇申請大小工程施工許可証明! 拉!!!!!!!
2) 冇買勞工保險! 上庭!!!!!!!
3) 貪平! 係上海街請企街黑工! 時薪八元人民幣重底過班企街雙程証大嬸! 拉!!!!!!!

佢現在趕緊工程癈事理我地!

M4埸有冇M4囡囡滿足我地?

http://thumb9.shutterstock.com/display_pic_with_logo/59162/59162,1316967079,6/stock-photo-sexy-blonde-girl-holding-an-assault-rifle-85338925.jpg

https://encrypted-tbn2.gstatic.c ... ebs3r_pfWP35RnBaiko

啲色都襯呢個場!

初戀! 我中意既初戀! 幾多錢可以同佢一..........!

發新話題