29 12
發新話題

[DIY]一個Game場的誕生(#1,#36,#79,#118,#137,#149,#164,#177,#189)

咦!樓主個logo設計得不錯喎
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

一個DIY一個揸機影相…1+1=2

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

火柴人已經成為代言人了

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 rho837 於 24-6-2014 19:27 發表
佢現在趕緊工程癈事理我地!
影相o個個?

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 tango1997 於 26-6-2014 16:28 發表

偶爾上去見倒。。。咪插吓佢地囉

《河湟有感》司空圖

吾好咁講

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 051039 於 26-6-2014 12:36 發表

判個"蘇格蘭場非工業用國際線路自動溶雪16Valve風油軑大包圍連鐳射彩色靶道系統"泥做,裝都最少三日啦

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 0o0p 於 27-6-2014 22:47 發表

萬一有人打打下向角位食煙會點
會比職員打

《河湟有感》司空圖

睇番之前post ge 平面圖,個場仲激過食鬼,只能一直行兼左右望,隨時開火無得停

想食煙一定好快出場慢慢食

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 swat328 於 9-7-2014 19:27 發表

阿義工先生, 唔知你有無真正落場打過, 定係求咩其射兩槍就話試過場,
不過咁嘅SIZE我真係感覺唔到四通八達, 變化大, 同變數多囉
吾駛火滾ge.一個地方各有各睇法姐...以我所知,師兄講得岩佢係2工,專搭靶場ge 2工(2倍人工!!!)行過讚兩句人之常情.

不如你又貼多次圖叫佢上達場主邊度要執執佢好過la,講多D打game時的經歷,等其他c-ching一齊插下都好.

我睇你覺得個cqb場細係因為比個咁大ge 4 link 30m靶道阻住哂姐,按圖所示拉盡吾止30m,我都吾明條link咁闊托咩...

脷伸:2工先生最近咁富貴吾請我食飯我好嬲ga

《河湟有感》司空圖

引用:
原帖由 rho837 於 14-7-2014 16:51 發表
M4埸有冇M4囡囡滿足我地?

http://media-cache-ec0.pinimg.co ... 9299fe4ab66df6a1f.j ...
我想有個位靜靜地温書,同新同學飲下精餾水

《河湟有感》司空圖

我個人對揀偶要求就係咁低

《河湟有感》司空圖

快Dup撈多D圖呀喂!幾時有得玩?

《河湟有感》司空圖

sUPPORT DIY

《河湟有感》司空圖

29 12
發新話題