17 12
發新話題

想問有關馬記G26金屬滑架

想問有關馬記G26金屬滑架

各位好, 小弟有支馬記G26, 最近滑架打爆左想換個金屬既,
但除左貴到曉飛既吉打同DETONATER之外,係市面好似唔覺有其他牌子...

唔知各位師兄會唔會有其他好推介呢?
如有的話, 不勝感激! 謝謝!!

縮縮北行鳥 =口=

回覆 1# 的帖子

何b八五折,吉打26架同下身都唔算好貴姐
不過吉打有無折

引用:
原帖由 kai_matt 於 22-6-2014 17:16 發表
何b八五折,吉打26架同下身都唔算好貴姐
不過吉打有無折
有折呀, 但都成千一蚊呢~
縮縮北行鳥 =口=

回覆 3# 的帖子

~$1100, 9XX after 15% off, for slide, steel outer barrel and number tag; fair enough
~$1400, 1200 after 15% off, for both steel slide and outer barre plus number tag; gd deal

回覆 5# 的帖子

PGC got slide for G26?

引用:
原帖由 MG-42 於 22-6-2014 20:52 發表
買PGC又平又靚 around $600 好順唔洗執直裝
我上網睇過下...好似各大店都冇晒

各位大大謝謝! 等我去搵搵有冇先...
縮縮北行鳥 =口=

回覆 7# 的帖子

i never know PGC got 26 slide.  if it's still in stock, PGC is the best considering the price and finishing.  Yet I dun think they are in stock

actually Guarder slides are quite gd now; especially those new version and steel ones

賣家話係PGC....

引用:
原帖由 tf141 於 22-6-2014 22:07 發表
賣家話係PGC....

嗯, 我係童工個網都搵到有呢個SLIDE, 不過冇貨了...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 MG-42 於 22-6-2014 22:14 發表
但我之後買PGC條Glock18 slide的確係唔同Glock26 finishing...  不過PGC出名slide準唔洗執,Glock17果條都係$500 抵玩...  唔好買shooter design就OK   買過佢條USP slide.. 我同我個frield兩條front sight , rear ...
我支g17都係用緊pgc呀, 抵玩又幾靚仔, 最重要係我又撞又刮到加陣都只係得少少花...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 22-6-2014 22:13 發表

嗯, 我係童工個網都搵到有呢個SLIDE, 不過冇貨了...
PGC一手而家應該買唔到架啦

17 12
發新話題