發新話題

..有無人可以幫下我..

回覆 #15 agrippa 的帖子

jam槍唔好再扣雞

仲有
我想問你係個5米偏下係
描一個地方但係射左去下面

定係

見住粒彈向下炒?

回覆 #1 agrippa 的帖子

就係呢兩個位一插電
好似頂死左咁..好難先禁得落
而且又無摩打聲...好似無通電咁
------

係個trigger難噤定係selector移動不能?
你要知道selector係safe
把槍係射唔到嫁

仲有
你charge左電未呀

引用:
原帖由 cccarlos 於 6-10-2007 21:49 發表
jam槍唔好再扣雞

仲有
我想問你係個5米偏下係
描一個地方但係射左去下面

定係

見住粒彈向下炒?
我睇唔到有無向下炒啊(HOME比較黑)..

但睇佢既力度應該係直射

我諗應該係個準星原本無較個

回覆 #18 agrippa 的帖子

-del-

引用:
原帖由 cccarlos 於 6-10-2007 21:55 發表
就係呢兩個位一插電
好似頂死左咁..好難先禁得落
而且又無摩打聲...好似無通電咁
------

係個trigger難噤定係selector移動不能?
你要知道selector係safe
把槍係射唔到嫁

仲有
你charge左電未呀
你charge左電未呀____:我差爆電架  係射射下 無啦啦卡死左 就射唔出 又無摩打聲

把槍係射唔到嫁_____: 我知啊 ,..佢係由SAFE轉上單發/AUTO 都好似頂住左咁
                                好難轉  而入左電個時
                                個機板最多只可以禁入一半 同埋個安全制轉唔到上AUTO+好難轉
                                但無入電個時又轉得OK順
                                同埋個機板轉AUTO既時候就扣得晒 單發就扣到一半就頂死左..

sor 師兄 我都覺到自己講得亂 有乜唔明就問番我AR THX~~

回覆 #20 agrippa 的帖子

你試下拍段片黎睇睇

引用:
原帖由 cccarlos 於 6-10-2007 22:11 發表
你試下拍段片黎睇睇
SOR 小弟無DV機
只可影相

未通電時-----

auto可以扣到最盡(兩張圖都是在沒有插電時的)

單發只可扣一半 (PS:其實這是正常嗎??)

而安全制可以順利轉換

通電時-----
但如果插了電,單發模式時扣機板連一半都扣不下 (很緊的感覺) 
安全制就轉不到上AUTO 只可以單發卅S(怪怪的)

回覆 #22 agrippa 的帖子

weird... can't help
maybe it's the battery's problem

以本人來計...我買槍一定會爆開曬...除左波箱啦....試過一次~佢唔比我爆~我直情無買走人~
因為買槍依家野真係幾煩....試槍又最多只可以睇下run唔run到~
爆開來睇~盡量排除問題..會比較好

引用:
原帖由 kitida 於 7-10-2007 01:18 發表
以本人來計...我買槍一定會爆開曬...除左波箱啦....試過一次~佢唔比我爆~我直情無買走人~
因為買槍依家野真係幾煩....試槍又最多只可以睇下run唔run到~
邊間shop 會比你爆開曬先買.........

引用:
原帖由 Kane 於 7-10-2007 01:47 發表

邊間shop 會比你爆開曬先買.........
爆開晒咁誇

回覆 #25 Kane 的帖子

自己舖

引用:
原帖由 cccarlos 於 7-10-2007 10:49 發表
自己舖
咁太屈機了.......

引用:
原帖由 kitida 於 7-10-2007 01:18 發表
講笑 Ja 下哇

引用:
你只係得一次買槍經驗0者下話....?

發新話題