發新話題

..有無人可以幫下我..

引用:
原帖由 agrippa 於 7-10-2007 23:22 發表

見咁多人都講到咁好
自己又覺得好吸引 咪買左囉
有無諗過自己識唔識用
scar 點睇都唔太適合newbie

回覆 #46 Kane 的帖子

I thought he was gonna buy the chinese M249

引用:
原帖由 Kane 於 7-10-2007 11:30 PM 發表

有無諗過自己識唔識用
scar 點睇都唔太適合newbie
唔係既...有時自己鍾意都冇所謂既我覺得.....

引用:
原帖由 cccarlos 於 7-10-2007 23:47 發表
I thought he was gonna buy the chinese M249
諗住買支好d唔洗點汁就有得落埸麻

回覆 #49 agrippa 的帖子

你聽過maru2未

引用:
原帖由 cccarlos 於 8-10-2007 00:03 發表
你聽過maru2未

PM 樓上 d 師兄,話"重酬",叫佢地幫你搞掂佢啦...(當然你要俾錢...XD)[唔好搵我..我唔識]

引用:
原帖由 agrippa 於 7-10-2007 23:57 發表

諗住買支好d唔洗點汁就有得落埸麻
鐘意有時又真係無得講既 .........我都明..

不過下次要做多d 功課先好d........因為之前416 都要執 .......

穩陣始終都係馬記......
塑膠戰隊

引用:
原帖由 cccarlos 於 7-10-2007 23:47 發表
i think so... but that is even more not suitable for newbies....
and he is rich too

回覆 #51 agrippa 的帖子

嘩..........
各位師兄....我就無吹水.........
我買gb-tech(vfc) scar果時...真係照足wgc果網段影片咁開曬成支槍來睇
睇下hop-up有無事....睇下電線位有無問題...等等...
我就係山軍買既...
就算之前我買支星星 mk43...我都開左好多位睇...山軍個師傅都好樂意
我去統工買豬標mk18~
去現代買星星sl9,馬記ak
去依度二手街買支m4,
去灣仔買aps2sv
我都係咁做.......唔係只係打開個盒囉

...山軍
我買st*r m4
拉t骨都唔比

我唔知個情況係點!!!我就次次都係咁做!!!我亦都唔係同佢特別fd!!!我買親野次次都唔同鋪!!!亦都唔係自己鋪!!!
山軍個sales仲話~我都想睇下支野點打開~學下野咁!!
我唔知點解佢咁180度!!!!

回覆 #58 kitida 的帖子

you won't expect that everyone does the breakdown in the shop so that the queue's gonna be frigging long, right?...

引用:
原帖由 cccarlos 於 8-10-2007 16:04 發表
you won't expect that everyone does the breakdown in the shop so that the queue's gonna be frigging long, right?...
我唔係依個意思...如果係我想買槍...又見到人地好忙!我一定會等,或者去第二度行下先返去!我寧願有時間睇清睇錯..都唔想貪一時之快...
不過點都好喇...可能我唔知講錯咩又好~做錯咩又好~
我都唔想再係依到講咩野..
免得我又講錯野...

發新話題