發新話題

HI CAPA 5.1 想換金屬滑架

HI CAPA 5.1 想換金屬滑架

請問HI CAPA 5.1 想換金屬滑架

有邊隻牌子好介紹? (價錢不超過700$)

我成支槍都係原裝無改

如果改左金屬滑架洗唔洗改下其他件? 定就咁套上去就得?

THX大家

引用:
原帖由 sai1315s 於 30-6-2014 20:06 發表
請問HI CAPA 5.1 想換金屬滑架

有邊隻牌子好介紹? (價錢不超過700$)

我成支槍都係原裝無改

如果改左金屬滑架洗唔洗改下其他件? 定就咁套上去就得?

THX大家
飛機同飛機座&準星都要拆落黎換上去, 槍管同回膛杆就就咁裝番上去~
唔洗買其他改件的
縮縮北行鳥 =口=

唔該哂CHING?

我想問問, SD既金屬滑架好唔好的??

買左番黎洗唔洗汁?

THX

回覆 3# 的帖子

汁到HiHi
買CP啦,唔洗諗其他.
IPSC AA Shooter
WA Magna R-Type lover

引用:
原帖由 oliver1997 於 30-6-2014 20:37 發表
汁到HiHi
買CP啦,唔洗諗其他.
我想問係咪得古代有得賣?? CP價錢大約幾多到?

THX CHING

引用:
原帖由 sai1315s 於 2014-6-30 20:18 發表
唔該哂CHING?

我想問問, SD既金屬滑架好唔好的??

買左番黎洗唔洗汁?

THX
又貴又好大機會要執.
_P 啦.
城大教職員對梁振英之評分
無私: 0.81/10, 正直: 0.82/10, 客觀: 0.78/10, 責任: 1.00/10
寬大: 0.53/10, 誠實: 0.76/10, 領導力: 1.25/10, 整體: 接近 0/10

引用:
原帖由 sai1315s 於 2014-6-30 20:53 發表

我想問係咪得古代有得賣?? CP價錢大約幾多到?

THX CHING
應該 $6xx
無私: 0.81/10, 正直: 0.82/10, 客觀: 0.78/10, 責任: 1.00/10
寬大: 0.53/10, 誠實: 0.76/10, 領導力: 1.25/10, 整體: 接近 0/10

引用:
原帖由 nishi 於 2014-6-30 20:09 發表

飛機同飛機座&準星都要拆落黎換上去, 槍管同回膛杆就就咁裝番上去~
唔洗買其他改件的
順便換埋鋁飛機座

其實不如換條Pxx601槍管先(個人建議)

xP 和  ”專業手槍”都可以用!

C_係咩牌子黎嫁??佢D件品質好嗎?? 同埋可以去邊到睇下??
路過一問~THX!

發新話題