發新話題

M9A1 開箱

應該唔止,我用pdi 6.01 黑管,打吉打gas
夏天有1.3j, 冬天頭幾槍都有0.8j-0.9j

回覆 16# 的帖子

回覆 17# 的帖子

少女時的秀英

btw, marui m9a1 個ambi safety 好實淨,小弟左手成日玩都無鬆
相反1911 系的ambi safety 就好快鬆,鋼制都係會鬆鬆地

引用:
原帖由 ayaka 於 2-7-2014 19:56 發表
少女時的秀英

btw, marui m9a1 個ambi safety 好實淨,小弟左手成日玩都無鬆
相反1911 系的ambi safety 就好快鬆,鋼制都係會鬆鬆地
Beretta用slide mounted既safety/decocker其實真係唔係太好禁, 反而Taurus PT 92就係用番frame mounted
不過slide mounted就真係好睇好多, 尤其我地呢d玩玩具鎗既, 梗係好睇行先啦

長腿姐姐

回覆 19# 的帖子

SLIDE MOUNTed 唔好在有時手指公放太高會頂到

秀英個人like genie 短髮造形

引用:
原帖由 ayaka 於 2-7-2014 20:54 發表
SLIDE MOUNTed 唔好在有時手指公放太高會頂到

秀英個人like genie 短髮造形
我反而係手指公唔夠長, 比較難禁到

我都覺得得秀英短髮最靚

回覆 19# 的帖子

但係呢支馬記會唔會又有d小部位用左亞鉛合金
耐左退色會好核突

回覆 24# 的帖子

會呀,又未有補品換

ayaka師兄, 我都係用吉打氣, 1.2之說係用緊最尾果幾啖氣打的, 頭幾啖氣應該吾止了
希望有人出個金frame比佢就再開心d

引用:
原帖由 polysiuyiu 於 3-7-2014 14:11 發表
ayaka師兄, 我都係用吉打氣, 1.2之說係用緊最尾果幾啖氣打的, 頭幾啖氣應該吾止了
希望有人出個金frame比佢就再開心d
唔洗希望,SD咪有出羅,金身係2.5把成鎗的價錢

引用:
原帖由 ayaka 於 2-7-2014 19:56 發表
少女時的秀英

l luv 秀英 too

引用:
原帖由 ohnavi 於 3-7-2014 15:42 發表

秀英跳拉丁舞真係無得頂

引用:
原帖由 ohnavi 於 3-7-2014 15:42 發表

秀英跳拉丁舞真係無得頂

發新話題