29 12
發新話題

M9A1 開箱

MARUI M9A1 好打

應該唔止,我用pdi 6.01 黑管,打吉打gas
夏天有1.3j, 冬天頭幾槍都有0.8j-0.9j

回覆 17# 的帖子

少女時的秀英

btw, marui m9a1 個ambi safety 好實淨,小弟左手成日玩都無鬆
相反1911 系的ambi safety 就好快鬆,鋼制都係會鬆鬆地

回覆 19# 的帖子

SLIDE MOUNTed 唔好在有時手指公放太高會頂到

秀英個人like genie 短髮造形

回覆 24# 的帖子

會呀,又未有補品換

引用:
原帖由 ohnavi 於 3-7-2014 15:42 發表

l luv 秀英 too
秀英跳拉丁舞真係無得頂

引用:
原帖由 ohnavi 於 3-7-2014 15:42 發表

l luv 秀英 too
秀英跳拉丁舞真係無得頂

引用:
原帖由 RCman 於 3-7-2014 14:22 發表

唔洗希望,SD咪有出羅,金身係2.5把成鎗的價錢
好希望SD 出埋SAMURAI EDGE版

無咩可以改, 性能上其實無咩需要改,
小弟只換了PDI黑管& VZGRIPS

回覆 34# 的帖子

外管DETONATOR好睇D
http://www.enten.co.jp/det-ob-tm-005bk.html

加硬HAMMER SPRING不建議換, 原裝夠力有餘
改左加硬彈弓反而BLOWBACK無咁順

NOVA都出金身了, 有獨立EXTRACTOR
唔知SAMURAI EDGE係咪用ELITE既SLIDE呢?

引用:
原帖由 tf141 於 6-7-2014 15:57 發表

個款有d似係
不過NOVA出得係咪會貴過SD呢?
同埋佢係咪冇下身?
上下身分開買的
日本價錢分別係25,800YEN & 29,500YEN
香港應該會平不少

引用:
原帖由 815001 於 6-7-2014 22:40 發表
ayaka少校,

想買flashlight, 有咩牌子建議?
真品最靚最大路個人覺得係SUREFIRE X300, 襯好多槍都好睇
自己用緊INSIGHT WX150, 有暴閃功能, 當年18/F $1400買入, 抵玩
Streamlight 的TLR-1手槍燈好不錯, 好多鬼佬用, 宜家14/F賣緊$11XX, 好抵玩

COPY手槍燈小弟只玩過N年前的STAR M6, 不貴幾好用, 但已絕版
其他COPY燈不太清楚

引用:
原帖由 tcby22 於 6-7-2014 17:25 發表

沒有銀色下身,可惜
銀,黑都有
http://www.pravda.jp/shopbrand/ct155/

引用:
原帖由 laiwangkai 於 8-7-2014 15:44 發表
但係NOVA KIT既話...
又係鋁外管?
Yes, 鋁外管...
希望吉打都會出多D鋼件比M9A1啦

29 12
發新話題