27 12
發新話題

[KJ] KJ M4 CQB

我以為你放棄玩KJ,點知仲繼續執,好野!
KJ性能唔錯,還記得用佢打對家全aeg auto 都唔輸蝕,不過好大聲,打完有耳鳴
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 ELSONQOO 於 6-7-2014 00:53 發表
正啊........如果個身搞埋字就PREFECT..
用番j大個死神章
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 怒人甲 於 6-7-2014 00:59 發表
我以為你放棄玩KJ,點知仲繼續執,好野!
KJ性能唔錯,還記得用佢打對家全aeg auto 都唔輸蝕,不過好大聲,打完有耳鳴
無放棄,係少用啫.
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 6-7-2014 01:12 發表

用番j大個死神章
個章我有諗過用鐳刻攪,睇下遲啲有無時間先

laser花紋la
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

回覆 20# 的帖子

KJ 身都應該幾硬,朋友做左深刻吾靚,白字laser 可能好D....

引用:
原帖由 jacko 於 6-7-2014 00:15 發表
在這說說製作過程,因製作途中沒有拍照,唯有綱上截圖再用"小畫家"組合好了

*圖片大部份轉載自軍火酷"老徐"大大, 感謝

https://scontent-a-hkg.xx.fbcdn. ... 383947_102038523396 ...
未接觸過KJ,原來條尾係甘傢

引用:
原帖由 RCman 於 7-7-2014 10:24 發表

未接觸過KJ,原來條尾係甘傢
所以好多尾柄都用唔到

回覆 23# 的帖子

jacko 兄,其實想問下呢個madbull 托即是吾洗改如果用係WA嘅尾通?謝謝指教……

引用:
原帖由 poloyau 於 7-7-2014 15:51 發表
jacko 兄,其實想問下呢個madbull 托即是吾洗改如果用係WA嘅尾通?謝謝指教……
唔可以,點都要改

回覆 25# 的帖子

明白,多謝指教!

我想裝落去pts mega 岩s果支到,我想問下師兄,應該點攪呢?

27 12
發新話題