21 12
發新話題

獵人大會(分享大會)

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 10-7-2014 19:07 發表
有無人有朝日牌日本槍?
Asahi Sterling

附件

照片 004.jpg (58.51 KB)

10-7-2014 21:36

照片 004.jpg

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 1392 於 4-8-2014 14:19 發表
又比我找到它!!!
KWC 果支電+氣MPL???

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 4-8-2014 19:53 發表
下?!乜有ga?
我家大哥都有支

引用:
原帖由 NCP013 於 27-11-2014 19:47 發表
1994 MGC 目錄其中一版
我屋企嘅目錄

附件

IMG_0384_大小 .JPG (49.34 KB)

27-11-2014 20:04

IMG_0384_大小 .JPG

27-11-2014 20:04

我又有支

附件

30-11-2014 01:37

30-11-2014 01:37

引用:
原帖由 deedee 於 20-12-2014 00:15 發表
黑豹我識,但兩支木還請師兄指教
MGC Ruger 10/22

引用:
原帖由 當時物 於 22-1-2015 23:58 發表
很久没有收穫,最近得到的MGC M93R孖宝初期型摺柄及神奇Super Mag ,但我冇果支專用氣所以成為“景品”226797
個摺柄係KSC的, 不是MGC

引用:
原帖由 teru 於 23-1-2015 22:23 發表
this is  MGC M93R stock
原來MGC也有這款摺托,長知識了

引用:
原帖由 teru 於 25-1-2015 13:29 發表
come from this MGC M93R
剛看資料,個托係膠嘅?

引用:
原帖由 當時物 於 14-2-2015 01:05 發表
年末收獲昨晚收到可以等到有盒的MGC M76 228020228021
Very Nice~

引用:
原帖由 deedee 於 14-2-2015 21:07 發表
當時物師兄好嘢,又有新玩具。

等待Jacko兄從自己的槍庫,跟貼
跟鬼跟馬咩⋯⋯⋯⋯見底啦

引用:
原帖由 Dardoman 於 24-4-2015 22:17 發表
這支輪買了十年有多了,打起來仍然精神!
呢支好正啊

跟一下

附件

IMG_7137_大小 .JPG (104.89 KB)

28-4-2015 00:41

IMG_7137_大小 .JPG

IMG_7138_大小 .JPG (89.63 KB)

IMG_7138_大小 .JPG

IMG_7139_大小 .JPG (88.1 KB)

IMG_7139_大小 .JPG

IMG_7140_大小 .JPG (85.98 KB)

IMG_7140_大小 .JPG

引用:
原帖由 1392 於 28-4-2015 16:32 發表

我又跟一下
嘩∼你呢支咁新淨嘅∼

引用:
原帖由 當時物 於 5-5-2015 22:30 發表
MGC家族……有冇師兄有M16入氣系列有麻煩分享下
JAC CAR-15可以嗎???

附件

IMG_9213_大小 .JPG (65.23 KB)

5-5-2015 23:14

IMG_9213_大小 .JPG

21 12
發新話題