發新話題

[KSC/KWA] Mega AR15 gbb

正嘢

師兄們,搭單問下,KSC M4 如果想買骨,要買KSC專用定電槍用既尺寸呀

唔知點解, BOLT位有啲水跡, 抺極都抺唔甩

引用:
原帖由 mr.dizzle 於 16-7-2014 09:53 發表
師兄們,搭單問下,KSC M4 如果想買骨,要買KSC專用定電槍用既尺寸呀
如果係想裝ris小心d買,我之前中過招,唔好買ERGO Z Rail,e興趣之前有出過呢隻 Installed既m4,跟住買諗住岩裝,點知完完全全唔岩
最後都係買gp ris裝到,但都係唔太fit

Madbull rail perfect fit

引用:
原帖由 happypony 於 16-7-2014 16:03 發表
Madbull rail perfect fit
perfect for mega keymod?

有冇師兄知道方榬有呢個HANDSTOP 賣?
EBAY 唔寄HK, 原廠寄又勁貴.....

附件

17-7-2014 11:38

引用:
原帖由 wingo666 於 17-7-2014 11:38 發表
有冇師兄知道方榬有呢個HANDSTOP 賣?
EBAY 唔寄HK, 原廠寄又勁貴.....
香港有得賣呀,我係兔兔買的。

附件

17-7-2014 12:15

師兄可唔可以pm我地址呀

啱啱裝完,真係廢盡心力

引用:
原帖由 RCman 於 17-7-2014 12:15 發表

師兄可否pm我地址,thx~

啞鉛bolt我打左三年,已經裂左,已換鋼bolt

引用:
原帖由 RCman 於 17-7-2014 12:15 發表

請PM我兔兔地址,thx

如果支MEGA ARMS 想加個鏡 裝邊支好呢?

引用:
原帖由 Andres 於 23-8-2014 14:49 發表
如果支MEGA ARMS 想加個鏡 裝邊支好呢?
其實係咪即係M4加枝鏡呀
T1又得, M2又得, 倍數鏡都得, 你鐘意加咩都得架

發新話題