發新話題

[KSC/KWA] Show your KSC/KWA GBB M4

KSC M4 X2

請問GK M4 RIS 支骨,可唔可以用係KW@ LM4上?

同埋想問有咩牌子既骨骨可以直上 KW@
如果唔方便請PM 本人
感謝

引用:
原帖由 nelsonkwok00 於 21-11-2014 00:38 發表
同埋想問有咩牌子既骨骨可以直上 KW@
如果唔方便請PM 本人
感謝
你睇返第一頁我果兩支,長嘅係"狂牛",短嘅係"CA", 都係直上,另外#13師兄提過KWA係咩數

別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

回覆 19# 的帖子

師兄,我想問係咪只係牙唔同?

但ris係用delta ring 咬住,會唔會冇問題?

引用:
原帖由 nelsonkwok00 於 21-11-2014 07:35 發表
師兄,我想問係咪只係牙唔同?

但ris係用delta ring 咬住,會唔會冇問題?
唔明問題,可否詳細啲?

回覆 21# 的帖子

即係我原裝 KW@ 係用粟米筒

轉用GK的RIS FIT 唔FIT位?

THX

[KSC/KWA] Show your KSC/KWA GBB M4

KSC M4 GBB

想向各位大師請教下:

唔知點解我隻GRIP有D鬆,明明手把底果口鏍絲都收緊哂,但都仲係搖搖下

到我打開支槍先見到,原來係連住GRIP果個黑色座鬆

想問下,有冇方法係收得死果個座? 呢個係咪KW@ M4 通病?

THX

引用:
原帖由 nelsonkwok00 於 24-11-2014 21:32 發表
想向各位大師請教下:

唔知點解我隻GRIP有D鬆,明明手把底果口鏍絲都收緊哂,但都仲係搖搖下

到我打開支槍先見到,原來係連住GRIP果個黑色座鬆

想問下,有冇方法係收得死果個座? 呢個係咪KW@ M4 通病?

THX
無發生過呢個問題,你用原裝Grip?

回覆 25# 的帖子

係呀

我想問而加新版係咪GRIP 座同 下身BODY 係分開的???

引用:
原帖由 nelsonkwok00 於 25-11-2014 09:36 發表
係呀

我想問而加新版係咪GRIP 座同 下身BODY 係分開的???
我無舊版,但我兩支新版都係分開嘅

回覆 27# 的帖子

想問下師兄,黑色果個GRIP 座係咪可以收得實??

即係未上GRIP時

同埋有冇地方可以買返黑色果隻原裝GRIP??去原廠訂會唔會有??(因為我驚上網收,收到2046都未收到 = =)

THX

引用:
原帖由 nelsonkwok00 於 25-11-2014 11:39 發表
想問下師兄,黑色果個GRIP 座係咪可以收得實??

即係未上GRIP時

同埋有冇地方可以買返黑色果隻原裝GRIP??去原廠訂會唔會有??(因為我驚上網收,收到2046都未收到 = =)

THX
個黑色座係用個grip拉實.原裝grip我有,送比你吖

回覆 29# 的帖子

師兄,已pm 你 thx

發新話題