29 12
發新話題

愛好 wargame 又愛電單車的師兄.......

愛好 wargame 又愛電單車的師兄.......

假若將架電單車扮軍車,
請問各位師兄會噴什麼迷彩花呢?

P.S. 如小弟 post 錯區, 請版主幫忙改正.   謝謝!!

"Open your mind, U will get more!!"
多分享; 少批評!! 個世界都會和諧 d .

I will only paint it OD green
今年目標
1. FAIL
2. 90%done!
3. Get a tool box
4. DONE!

OD color too~
如果有得選擇咪買Handa 既ps250, 因為佢唔洗噴都好有militray feel~ (我覺得)

as a traffic issue, cant paint a camo in vehicle~~

咁樣囉!(呢架係咩model?)

幾靚wor!!!!

Not bad ar.
OD la. No Choice
引用:
原帖由 ZaMaR 於 9-10-2007 11:36 發表

引用:
原帖由 operator 於 9-10-2007 00:54 發表
OD color too~
如果有得選擇咪買Handa 既ps250, 因為佢唔洗噴都好有militray feel~ (我覺得)
係警察部個架 "細馬" CB 250.

如果噴 woodland 迷彩會唔會好怪呢??

這個問題真令人惆悵
"Open your mind, U will get more!!"

引用:
原帖由 ZaMaR 於 9-10-2007 11:36 發表
唔知係唔係 "也媽雞" 既 TDM (唔肯定)

不過真係.....................好型呀

如果著到咁行吐露港, 會唔會比人追呢

都係淨色好睇d,迷彩好似太誇張啦
我諗泥色都可能會幾靚

引用:
原帖由 felixcat 於 9-10-2007 15:03 發表
都係淨色好睇d,迷彩好似太誇張啦
我諗泥色都可能會幾靚
我見過一架噴哂od 色既 cb250...油江仲要加粒星....唔錯架都

引用:
呢架係KTM 既 950

引用:
原帖由 ArDee 於 9-10-2007 14:39 發表

係警察部個架 "細馬" CB 250.

如果噴 woodland 迷彩會唔會好怪呢??

這個問題真令人惆悵
朋友, PS 250係咁樣WO

CB 250係一部刻苦耐勞既街車WO....

兩種唔同FEEL

引用:
原帖由 正苦雜工 於 9-10-2007 17:05 發表

朋友, PS 250係咁樣WO

CB 250係一部刻苦耐勞既街車 WO....

兩種唔同FEEL
小弟既意思係.............

現有一部 CB 250 讓小弟入手, 所以唔會選擇 PS 250 咯!!

仲有一部 150 (唔記得咩型號),個樣有 d 似部 PS 250,
原裝都好似有迷彩色選擇的,
不過小弟唔係咁鍾意個車款

CB 250 應該點噴好呢??
師兄有無好提議,
謝謝!!

引用:
原帖由 ArDee 於 9-10-2007 17:56 發表

...
.

仲有一部 150 (唔記得咩型號),個樣有 d 似部 PS 250,
原裝都好似有迷彩色選擇的,
不過小弟唔係咁鍾意個車款 ...
台灣 Hartford Magic 125?

29 12
發新話題