29 12
發新話題

愛好 wargame 又愛電單車的師兄.......

..

引用:
原帖由 ArDee 於 9-10-2007 17:56 發表

小弟既意思係.............

現有一部 CB 250 讓小弟入手, 所以唔會選擇 PS 250 咯!!

仲有一部 150 (唔記得咩型號),個樣有 d 似部 PS 250,
原裝都好似有迷彩色選擇的,
不過小弟唔係咁鍾意個車款 ...
CB 250又唔系越野款,又唔系Classic款~好難改得好睇!!

引用:
原帖由 ArDee 於 9-10-2007 17:56 發表

小弟既意思係.............

現有一部 CB 250 讓小弟入手, 所以唔會選擇 PS 250 咯!!

仲有一部 150 (唔記得咩型號),個樣有 d 似部 PS 250,
原裝都好似有迷彩色選擇的,
不過小弟唔係咁鍾意個車款 ...
CB 250最好睇都係白色加兩個側箱

引用:
原帖由 HugoLaLaLa 於 9-10-2007 20:00 發表

台灣 Hartford Magic 125?
好似係呢部啦~~~

最記得係佢個 seat 位下面既放雜物位,

好似以前 d 人既買 "食送" 籃咁

原來仲得 125 o忝

"Open your mind, U will get more!!"
多分享; 少批評!! 個世界都會和諧 d .

引用:
原帖由 HugoLaLaLa 於 9-10-2007 20:05 發表
..
bullet 500 都好正喎~~~

不過鋼線軨用唔到原子 "車太"

小弟怕怕
"Open your mind, U will get more!!"

引用:
原帖由 正苦雜工 於 9-10-2007 22:48 發表

CB 250最好睇都係白色加兩個側箱
咁咪即係架原裝警車咁!?

如果好似上面架 bullet 500 咁,

連兩面側箱都噴埋 od 色,

再好似架 KTM 咁加埋 USMC 字,

咁會唔會 ok d 呢?

謝謝各師兄意見!!

路過....用od色+連兩面側箱都噴埋 od 色 出來的效果已經不錯,還有的是最好用消光色(即啞色)最有軍車feel.

噴字和迷彩個人認為不太好,太"潮童"feel了.
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

引用:
原帖由 ArDee 於 10-10-2007 00:28 發表

小弟怕怕
為左型,無計啦!
就算真係出事漏氣,其實通常都可以頂到幾個鐘到十幾個鐘。(我都係聽返黎架咋)

引用:
原帖由 ArDee 於 10-10-2007 00:28 發表

小弟怕怕
怕咩鬼0丫...我以前部"川崎"Vulcan 800行綱線軨揸左五年都無事,一買部車返黎即刻隊支"空軍一號"入去就無事架喇!!

原子"車太"一樣會比0野"湯"開~

再貼,今次沙色!

引用:
原帖由 ZaMaR 於 11-10-2007 00:03 發表
再貼,今次沙色!
沙色都好型喎~~~

引用:
原帖由 bravohk 於 10-10-2007 21:29 發表
怕咩鬼0丫...我以前部"川崎"Vulcan 800行綱線軨揸左五年都無事,一買部車返黎即刻隊支"空軍一號"入去就無事架喇!!

原子"車太"一樣會比0野"湯"開~
師兄部巡航車好靚仔

是叫做 viago 嗎?  (小弟唔熟識巡航車)

忽發奇想............

如果噴 城市迷彩 或 ACU, 會唔會俾人撞呢?? (其他道路使用者睇唔到)

引用:
原帖由 ArDee 於 11-10-2007 23:05 發表

師兄部巡航車好靚仔

是叫做 viago 嗎?  (小弟唔熟識巡航車)
"川崎"Vulcan 800 不過舊年賣左喇

29 12
發新話題