發新話題

[WE] 分享下自己枝BCM KMR 13 Rifle^^

分享下自己枝BCM KMR 13 Rifle^^

唔知幾時開始中左BCM既毒
就下定決心要砌好一枝KMR

為左個空白槍身方便刻字,所以用左WE system^^
起初要搵地方刻BCM字煩到我頭都大埋
好彩最後有朋友出手相助,完成呢枝愛槍^^

引用:
原帖由 gtoray 於 26-7-2014 01:11 發表
剛睇下X刻FB
冇曬刻槍d 相  
可能有人同佢講左D(瀨)野
我見D相仲係道喎?

不過我個身係台灣整
始終雷刻唔同CNC刻^^

引用:
原帖由 gavin2008hihi 於 26-7-2014 02:28 發表
where can I find this laser marking shop? thx!

Please PM.
個身係台灣私人刻的

有時WE既件真係好鬼麻煩...

刻完個身返黎裝既時候裝左我三粒鐘...
全部pin位都做細左,要自己鑽返大少少先入得到D pin
上下身盒埋之後pin位又唔對又要鑽過@@

成槍買無問題,分開買真係搞到想喊...

同埋岩岩發現個extention mag release原來唔可以同個battery assist lever一齊用...

當份bolt lock起左既時候,禁制退匣時好容易hi到個lever放左bolt @@
好睇唔好洗XDD

引用:
原帖由 gtoray 於 27-7-2014 00:09 發表

我覺得隻色好IPSC
同支槍好似格格不入
haha,呢枝主要用黎做training所以想特別D^^

不過睇黎個lever用唔著@@

引用:
原帖由 jn_jona 於 27-7-2014 00:24 發表

原廠身?聽講係特登咁樣,比你教岩個位,咁樣會緊d

我都想買隻ra鍛造身再搵人搞cnc深刻馬仔花,
鍛造身laser行3次應該冇咩野睇
原廠身已經抽插到上下身鬆動
RA好似本身已經有馬仔花既鍛造身?

引用:
原帖由 jyannu 於 6-8-2014 16:32 發表
靚仔~
請問ching 個front grip喺邊入手?
ebay~

引用:
原帖由 rYaN 於 10-8-2014 22:51 發表

係呀
砌KMR?

引用:
原帖由 ayaka 於 13-8-2014 01:12 發表

樓主想問下個charging handle係咪堅野? we係咪直上堅CH
THANKS!
yes, 無痛直上^^

隻隻AAC身我之前都幫朋友訂過一隻返黎
個下身造工好靚,但個上身就差左D,起橙皮......
但內部處理非常平滑!

引用:
原帖由 rYaN 於 16-8-2014 16:26 發表

唔係掛?不嬲都係CCW火帽,真數GRIP同真數牙喎
唔係喎,我枝都係正牙

引用:
原帖由 mr.dizzle 於 16-8-2014 13:57 發表

師兄, 你果枝WE 何時購入架? 因為我岩岩入枝WE , 賣果間野話D數轉晒...包括火帽變左正牙, HAND GRIP位變左玩具數, 上不到珍品, 唔知CH 係咪都轉左尺寸呢..
枝骨又轉左馬老2數.... ...
我枝野兩個月前買...係正牙,其它野上真品無問題喎,係上條buffer tube果時要比少少力...

引用:
原帖由 mr.dizzle 於 16-8-2014 19:44 發表

上不到HAND GRIP呀...
骨係用馬老2 尺寸呀....
what grip and rail you want to install on your WE?

發新話題