發新話題

[WE] 分享下自己枝BCM KMR 13 Rifle^^

NICE

套WE-BCM係邊間廠做? 多少錢?

我買了套RA-Tech AAC300身連鋼外皮管; AR-BOLT set; 鋼HOP-UP nut! 從臺灣翻緊來!

聽人講第一批係100%珍鐡外皮數! 之後有小小分別.......

#30 成支買!有Taste!

Agree

以我所知, 銅膽系統唔可以用珍品"叉青輕到"!

同樣AR-BOLT SYSTEM可能同某些銅膽配件共用! 例如"叉青輕到"之類!

如果舊系統共用, 不如去三巾買隻玩具至貴CNC"WE用叉青輕到"! 靚過支珍品!

樓主唔好意思我地冇心騎刧你個POST! 你個BCM上下身好正! 不過講開WE GBBR M4 style上下身就順便係度講下!   

作天收到! 個Trigger Chassis都係RA-Tech! 條"叉青輕到"係三巾到買CNC鋁合金, 頭高底及弧度同真品有分別!

我中意 7.62 x 35mm   如果係寫 6mm Dia. Air-soft PBB 重正!

引用:
原帖由 saswilliam 於 14-8-2014 15:30 發表
AAC300 ,電郵問左話無貨,要等,不過錢都收左所以會有折的,我一時興奮訂左支
麻甩佬買野就係咁!

話說之前有空! 撳下keyboard WWE CNC M4 receiver! 就見到AAC300! 即買! 如果犀小小望真的! 買支成槍!

我豬仔左! 成支買最好!

引用:
原帖由 ayaka 於 14-8-2014 15:58 發表

買多支成槍,個身放左去…或者砌多支
我以有支Magpul身及兩支LaRue身! 我只係想有一支CNC M4身! 想一支SPR!

引用:
原帖由 saswilliam 於 14-8-2014 15:57 發表

師兄你打字真係要加幻想同判斷先估計到你講咩
唉! 我啲中文又退踄了!

買支RA Tech M4 鋼外皮管! 用井勝M4管尺寸一樣

條RA tach 同 INO 一樣呎寸!

發新話題