發新話題

[WE] AAC 300 MPW

回覆 15# 的帖子

宜家唔知改個TRIGGER 好定個下身好…
遲下試埋TROY隻trigger guard 先

引用:
原帖由 ayaka 於 19-8-2014 16:15 發表
RA 上唔到真KAC TRIGGER GUARD, 下身 PIN位前面太長會頂住
同PTW身比較圖
即係要自己再拾過個孔位啦!先保焊後鑽新孔!

回覆 17# 的帖子

好大工程,個finishing要再做過。

引用:
原帖由 rho837 於 19-8-2014 13:05 發表

喂! 條URX啲質素掂唔掂? Pics please!
COPY URX 8.0造工OK, 但沙紋不及真品粗, 較令面

再一張簡單SETTING, 盡短, 剛剛只有22"長

回覆 7# 的帖子

回覆 20# 的帖子

WE WA 都用得

回覆 20# 的帖子

WE WA 都用得

引用:
原帖由 saswilliam 於 19-8-2014 22:38 發表
好大工程,個finishing要再做過。
工程就唔算大! 錢! 值得為個孔仔!

引用:
原帖由 ayaka 於 20-8-2014 01:36 發表

COPY URX 8.0造工OK, 但沙紋不及真品粗, 較令面

http://i243.photobucket.com/albu ... efung/20140820_0102 ...
條骨望落同珍品接近! 底玩!

引用:
原帖由 rho837 於 20-8-2014 14:48 發表

工程就唔算大! 錢! 值得為個孔仔!
如果保留黑色會好啲,染黑噴一噴都唔係好覺,如果其他顏色就麻煩啲。

回覆 18# 的帖子

引用:
原帖由 saswilliam 於 20-8-2014 17:09 發表

如果保留黑色會好啲,染黑噴一噴都唔係好覺,如果其他顏色就麻煩啲。
如果做就再從新做一次!效果一樣!如果噴coating成千二蚊噴一次(成支噴施嘩曲)!好貴!

最搞野係下身兩個PIN 位差得好少, PIN 位前面太突出先係主要問題

引用:
原帖由 ayaka 於 20-8-2014 21:28 發表
最搞野係下身兩個PIN 位差得好少, PIN 位前面太突出先係主要問題
PIN 位前面太突出係咩意思?

引用:
原帖由 saswilliam 於 20-8-2014 21:59 發表

PIN 位前面太突出係咩意思?
頂住TRIGGER GUARD

附件

20-8-2014 22:59

20-8-2014 22:59

發新話題