發新話題

[WE] AAC 300 MPW

一於RA-Tach! 衰衰咁! 又好靚WOR!

引用:
原帖由 ayaka 於 19-8-2014 11:57 發表
原裝番黎好唔滿意,條骨未上緊,所以槍管有D 鬆
好在自己本身有URX TOOL可上緊(個nut 係仿真11牙)
BUFFER 已在尾通入面解體, 根本就頂住拉唔到bolt
都唔知有無TEST 左先寄貨既!!! 建議師兄們收到貨後check 真 ...
喂! 條URX啲質素掂唔掂? Pics please!

引用:
原帖由 ayaka 於 19-8-2014 16:15 發表
RA 上唔到真KAC TRIGGER GUARD, 下身 PIN位前面太長會頂住
同PTW身比較圖
即係要自己再拾過個孔位啦!先保焊後鑽新孔!

引用:
原帖由 saswilliam 於 19-8-2014 22:38 發表
好大工程,個finishing要再做過。
工程就唔算大! 錢! 值得為個孔仔!

引用:
原帖由 ayaka 於 20-8-2014 01:36 發表

COPY URX 8.0造工OK, 但沙紋不及真品粗, 較令面

http://i243.photobucket.com/albu ... efung/20140820_0102 ...
條骨望落同珍品接近! 底玩!

引用:
原帖由 saswilliam 於 20-8-2014 17:09 發表

如果保留黑色會好啲,染黑噴一噴都唔係好覺,如果其他顏色就麻煩啲。
如果做就再從新做一次!效果一樣!如果噴coating成千二蚊噴一次(成支噴施嘩曲)!好貴!

RA-Tach 食屎! 有意做錯來分真假! 以後唔幫親佢!

第一批冇事! 第二批打後出事!

咁靚仔!

支槍順唔順?

好煩! 我支啲料齊灑準備砌! 但唔知砌得有冇你支咁順!

發新話題