23 12
發新話題

Marux新品相(74MN,MAC10,57..)

Marux新品相(74MN,MAC10,57..)

MEU
幾時先有 .............

74,絕對係令人其待!我指個bolt back結構

我驚今次MARUI扮演"起貨版"的角色, 給CYMA等國狗即時老番
回來打疫苗

MAC-10會唔會用番MP7個波箱?

74匣上面...兩塊金屬片!?
唔入匣開唔到槍/冇彈自己停?

Five-Seven同MEU!!!

枝74用鋁身, 又唔同講法喎...不過點解d匣唔通用呢...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 12-10-2007 23:05 發表
Five-Seven同MEU!!!
同上次張相一樣.... 無了期.....

由D相睇黎FiveseveN同MEU完成度依然好低.......

引用:
原帖由 伯言 於 12-10-2007 23:12 發表
枝74用鋁身, 又唔同講法喎...不過點解d匣唔通用呢...
因為佢都無出過74系列... 點會留返條水俾你班連佢老本都食埋0既友仔賺...

引用:
原帖由 於 13-10-2007 00:26 發表

因為佢都無出過74系列... 點會留返條水俾你班連佢老本都食埋0既友仔賺...
咁搞法, 佢用新system出番哂之前既款都一樣姐...

引用:
原帖由 carl 於 13-10-2007 00:16 發表
由D相睇黎FiveseveN同MEU完成度依然好低.......
枝唔知咩"detonic"都出左, 反而同1911一個frame既meu就.....

引用:
原帖由 伯言 於 13-10-2007 00:29 發表

枝唔知咩"detonic"都出左, 反而同1911一個frame既meu就.....
你越想佢出, 佢偏偏就越遲出, 要買W記0既一早買左, 明知你地都係得個等字, 擺明釣癮~

佢出左meu先咪冇人買枝detonics lor

23 12
發新話題