21 12
發新話題

我係新手..有-個問題

我係新手..有-個問題

我係新手買左支老馬M16越南仔...
我想知大約威力和呢支m16的評價(我有D想改)
各位師兄請幫下我THX

原裝力0.8左右...一面都唔穿

你想點改先?大力?遠?快頻?

記住一點..越大力越小人同你玩...打power除外

THX....
想改大力D   

回覆 #3 Xm177+M9 的帖子

你想玩幾大力先?
一面罐都唔穿(原裝力)
一面罐
二面罐
爽兩面
底中力
爽底中
底邊
底邊/邊出(超兩蕉..犯法..當真槍計)
邊出/罐頂(超兩蕉..犯法..當真槍計)

引用:
原帖由 Xm177+M9 於 13-10-2007 19:02 發表
THX....
想改大力D   
問題一. 你打唔打game?
問題二. 如果打, 打開果班打幾大?

打game
20-30
一面罐
:x

咁施主唔洗點改了...
click>

引用:
原帖由 Xm177+M9 於 13-10-2007 22:32 發表
打game
20-30
一面罐
:x
咁樣你只需要一條m90彈弓...

引用:
原帖由 伯言 於 13-10-2007 23:15 發表

咁樣你只需要一條m90彈弓...
借口問聲........m90彈弓 + 改密氣.....
有冇二面力

我想配多一舊電池
咩電池最谪合越南仔??幾多$$?

引用:
原帖由 Xm177+M9 於 14-10-2007 09:57 發表
我想配多一舊電池
咩電池最谪合越南仔??幾多$$?
Intellect, or Sanyo is ur best choice.

Intellect is Cheap, and good respond.

Sanyo will hold charge for a long time, and the battery life is longer.
今年目標
1. FAIL
2. 90%done!
3. Get a tool box
4. DONE!

引用:
原帖由 Xm177+M9 於 13-10-2007 18:19 發表
我係新手買左支老馬M16越南仔...
我想知大約威力和呢支m16的評價(我有D想改)
各位師兄請幫下我THX
想問一下,我都想買把,請問你係邊度買,間鋪叫咩名, 幾錢???

回覆 #12 yik68 的帖子

About 1500$hkd
In gun street many.......
M16越南仔 GOOD!!!!   

越南仔係咪有馬記同豬標
豬標個個有冇槍機助推制?
馬記個個冇槍機助推制.....
豬標個個係味成槍?
豬標成槍要執嗎?
thx

引用:
原帖由 Ate120 於 15-10-2007 20:50 發表
越南仔係咪有馬記同豬標
豬標個個有冇槍機助推制?
馬記個個冇槍機助推制.....
豬標個個係味成槍?
豬標成槍要執嗎?
thx
gp成槍1800, 上網有圖睇...執唔執真係好個人口味既事...

21 12
發新話題