發新話題

日本KSC VZ61 開箱

回覆 59# 的帖子

睇師兄張圖,感覺上淺色靚d

引用:
原帖由 tango1997 於 17-2-2015 00:41 發表

老屈得唔得?
151, 152成件野屈唔到
同埋要個托轉低多幾度, 同155對應個LOCK位都要搞

淺色仿軍版, 深色仿民版並無此事.裝深色版保險D

老屈唔得,亞鉛也!

我想鐵托屈少少,凹凸位修少少,槍身亦磨少少...就係凹凸位修改後開托會郁....除非摺托座改用鋼制,自己開凹位

151,152正確的.A兄揾人車155到嗎?再自己開凹位
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 tango1997 於 17-2-2015 00:41 發表

老屈得唔得?
屈野,梗係搵T師兄

引用:
原帖由 051039 於 17-2-2015 07:55 發表

屈野,梗係搵T師兄
禾刀屈過啦。。。亞鉛無得屈!

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 17-2-2015 12:50 發表

禾刀屈過啦。。。亞鉛無得屈!
T師父屈過vz61托

你知吾知要整D乜架。。。

《河湟有感》司空圖

飲醉酒9up一輪

我支VZ61頂殼後照門座裂Q左呀

洗落地20cm就爛左勒

唯一好消息:台版頂殼係HW膠,應該可Blue

《河湟有感》司空圖

最後買了淺色,加埋粒大鼻屎同滅聲

如果有rail可上燈,打indoor就正!

支滅聲邊樹有?

《河湟有感》司空圖

回覆 71# 的帖子

我在e記買,spear arms出品

有內管版及冇內管版兩款

回覆 69# 的帖子

蘇兄整翻個後照門未

支滅聲幾銀

引用:
原帖由 deedee 於 25-2-2015 12:37 發表
蘇兄整翻個後照門未
救得返,但硏究緊改托角度

《河湟有感》司空圖

發新話題