發新話題

MAGPUL M4 KIT..................

MAGPUL M4 KIT..................

有D搵苯
GP 身LASER 字............

個人覺得呢套Kit吸引力非常一般,主因係用GP身......
呢期MAGPUL同GP行得好埋,睇怕MASADA個內膽都係GP造多啦..............

引用:
原帖由 d.s 於 14-10-2007 12:49 發表
個人覺得呢套Kit吸引力非常一般,主因係用GP身......
呢期MAGPUL同GP行得好埋,睇怕MASADA個內膽都係GP造多啦..............
黎點唔太重要, 最緊要係 masada 個殼
Never Forget

引用:
原帖由 d.s 於 14-10-2007 12:49 發表
如果Magpul同systema合作做Masada就一流!!

引用:
原帖由 6呎4 於 14-10-2007 19:30 發表

如果Magpul同systema合作做Masada就一流!!
加埋Surefire啦反正都係~

今日都睇過枝magpux m4, 2.9k, 計完條數, 自己買枝**/gp再加個kit都只係差幾百...但係我多足一set外件...

等masada好過, 佢用gp內膽我反而唔mind...

引用:

AGREE!!!!
先撩者賤,打死無怨。

引用:

$$$$$$$$$$$$very expensive

發新話題