發新話題

[others] Vortex REDOT

引用:
原帖由 8609 於 24-10-2014 20:18 發表
strikefire係被限制出口,所以大部分唔肯寄。
我支黑色都係親戚代買後寄過來。
strikefire有分高低mount, 唔好買錯。
黑色14/F有售啦...師兄!
頭像超出 30 kb 上限
簽名超出 100 kb 上限

引用:
原帖由 8609 於 27-10-2014 18:52 發表

師兄講緊係美國, strikfire有配合夜視功能,所以跌落受管制項目。
而14樓並非正規代理,可以上vortex網睇代理資料。
受限制唔代表唔可出口,係要有相關批文。

If you wish to purchase an item for ultimate ...
請教師兄,親人代購此管制物品然後轉寄出國是否須要申請批文?

引用:
原帖由 mkmonkey 於 29-10-2014 12:57 發表

如果有批文就唔使轉寄啦 ...
呢 d 野通常落入 ITAR 管制的,無論出入口都要批文。
就算寫明唔使批文的,路過香港都可能要批文,你話呢?
我見識少,又見師兄吹到咁大,咪請教吓囉……
喺cgf講呢d...唔G就嚇死,G咪………………

引用:
原帖由 RCman 於 29-10-2014 18:14 發表

唔係嚇唔嚇,係要自行承擔風險。
最重要係可免側唔好親身帶,上身親麻煩。
有D$係要比人賺既,就好似牛歡喜配咸先菜……係定律

引用:
原帖由 8609 於 30-10-2014 00:21 發表

算吧啦。
難道明知寄受管制物品,用大聲公大叫我犯法咩。
大把ebay賣家部usps, 出左事充公左係買家硬食。 至於我用咩途徑,知既師兄會明,無謂多講累街坊。

我識友人,懶勁話幫人拎surefire某D受限制型號,帶 ...
我一開始已經話去14/F樓買乾手淨腳,但偏偏有人又話代購轉寄又批文又盛……明既師兄當然實会明呢D$係要比人賺,都冇人話過要自帶出入境,又偏偏有人自爆友人既智將行為,難道真的物以類聚?

引用:
原帖由 8609 於 27-10-2014 18:52 發表

師兄講緊係美國, strikfire有配合夜視功能,所以跌落受管制項目。
而14樓並非正規代理,可以上vortex網睇代理資料。
受限制唔代表唔可出口,係要有相關批文。

If you wish to purchase an item for ultimate ...
人地14/F係咪正規代理關你蛋治咩,有貨價啱就買啦……呢D野受管制是常識吧?!唔使你話比大家知你爸爸係男人,ok?

whatever, please respect yourself....

發新話題