發新話題

[others] Vortex REDOT

Vortex REDOT

唔知幾時會有得賣呢......14樓或依興趣
黑色版用緊,但沙色30mm 鏡真係好少見哦!
親沙色M4一流!

附件

22-10-2014 16:37

引用:
原帖由 saswilliam 於 22-10-2014 17:23 發表
RCMAN師兄,呢隻係OPMOD,即係OPTICS PLANET 的特別版,好懷疑14樓會唔會有得賣。
係,US$17X
之前我Email問過佢地唔肯寄鏡來HK,
只肯寄未帶有Laser功能的鎗燈

的確係,Vortex野14樓賣左年幾兩年都有。
跟本唔洗係外國鬼鼠入境。
而且30mm reedot 賣1.5K好過買老番。
跟AR15 高mount,個mount就真係普通左D,
不過勝在上落Rail上真係夠實,好多時copy mount你打兩打....個mount就會鬆番出來。

附件

25-10-2014 08:56

引用:
原帖由 wing383 於 29-10-2014 18:01 發表

我見識少,又見師兄吹到咁大,咪請教吓囉……
喺cgf講呢d...唔G就嚇死,G咪………………
唔係嚇唔嚇,係要自行承擔風險。
最重要係可免側唔好親身帶,上身親麻煩。

引用:
原帖由 wing383 於 29-10-2014 19:55 發表

有D$係要比人賺既,就好似牛歡喜配咸先菜……係定律
係呀,而且14樓賣呢個牌子其實唔貴,都低買。
有時計番Shipping分分鐘貴過係14樓買添。

引用:
原帖由 8609 於 30-10-2014 00:21 發表

算吧啦。
難道明知寄受管制物品,用大聲公大叫我犯法咩。
大把ebay賣家部usps, 出左事充公左係買家硬食。 至於我用咩途徑,知既師兄會明,無謂多講累街坊。

我識友人,懶勁話幫人拎surefire某D受限制型號,帶 ...
係呀!唔知頭唔知路,就一野比人扣查及倍上時間了

發新話題