37 123
發新話題

[WA] 鳴鳴,我又有野唔識啦~

鳴鳴,我又有野唔識啦~

師兄們:
點解PTS 既CTR裝唔到落GP既gbb尾通既?(但我見gp個magpul kit又裝得落moe托架wo )
唔通佢既尾通有2種數
還有,我又想重新攞番個話題出黎講~
wa sys gbb應該用gp hop up + falcon/ra/pdi/gp
定系用gbb hop up + 電槍管
好難揀呢~
請師兄們比d意見
我完全唔識電槍管
謝謝

回覆 1# 的帖子

裝到

回覆 1# 的帖子

G&P WOC buffer tube應該係commercial spec. 即係PTS一定上到
唔肯定的話自己度下

梗係裝AEG hopup加AEG內管啦, 多d選擇
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 12-11-2014 09:41 發表
G&P WOC buffer tube應該係commercial spec. 即係PTS一定上到
唔肯定的話自己度下

梗係裝AEG hopup加AEG內管啦, 多d選擇
http://www.bunnyworks ...
或者改馬記手槍hop up膠都得~~唔難改~~

引用:
原帖由 小鬼182 於 12-11-2014 10:09 發表

或者改馬記手槍hop up膠都得~~唔難改~~
用原裝hopup座改, 再用5.1 膠效果唔錯
但密氣又要搞, 你點搞
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 12-11-2014 10:29 發表

用原裝hopup座改, 再用5.1 膠效果唔錯
但密氣又要搞, 你點搞
ka hop up座~~咩都唔洗搞~~可用電槍管~~但最好搵條有開坑嘅aeg管,楓葉果隻ok~~不過要先試下粒膠同飛機出氣咀夠唔夠吸吮,唔夠吸吮用熱縮膠加厚飛機出氣咀(我係友壇有開post示範過~~http://www1.wargameyau.net/forum ... 18947&mobile=no

其實樓主砌成點?買左d咩料?

有咩機會個CTR系放唔到落個buffer tube到
BTW:現在有2個upper reciver(GP frog).唸住一個就CQB-R
一個就sniper咁囉~
2枝都冇hopup + 管~
但系點解個CTR放落去系超緊(但GP既marine扥ok架wo )
不知如何是好

煩請師兄們推介組合呢
1. 10.5"
2.14-20"
Thanks

引用:
原帖由 NormalShooter 於 12-11-2014 13:44 發表
有咩機會個CTR系放唔到落個buffer tube到
BTW:現在有2個upper reciver(GP frog).唸住一個就CQB-R
一個就sniper咁囉~
2枝都冇hopup + 管~
但系點解個CTR放落去系超緊(但GP既marine扥ok架wo )
不知如何是好
暫只諗到有一個可能...你個CTR係mil spec. 而Buffer tube係Commercial spec.

M4砌左一支後, 第二、第三好快會出現... 所以砌咩配搭先都無所謂

回覆 11# 的帖子

endless abyss

回覆 13# 的帖子

唔會係唔識裝咁搞笑掛-0-

引用:
原帖由 kai_matt 於 12-11-2014 15:57 發表
endless abyss
I've been trying to resist the M4 temptation....
don't test me....

37 123
發新話題