發新話題

[WA] 黎緊個project--M16A4

回覆 14# 的帖子

千幾又鋼管又FN深刻屋企有WA既匣執下真係粗玩一流, 今次唔洗捱青蛙
屋企都有d井記外觀件係度,可惜得兩條井記RAS骨就係冇M5骨 (有興趣師兄可交換)

引用:
原帖由 ayaka 於 18-11-2014 21:54 發表

如果有埋就抵到飛起,RA 套BURST KIT 都唔平
大陸好似有套算平,只係唔知得唔得?

引用:
原帖由 gainax 於 18-11-2014 22:05 發表

大陸好似有套算平,只係唔知得唔得?
我呢套係Amryxxx....唔記得係咪呢個牌子,都係三百左右。
用到無問題。

引用:
原帖由 RCman 於 18-11-2014 21:38 發表

我估係近期出瓜.....我成個月無出過KWS。
前日大鄉里出城....本來想買支挍輪手鎗。
點知黑色全KWS無貨.....又比我見到WOK003, 只係比蛙王多四條魚....自己無固拖M4系。
砌一支都好.......
咦……師兄係咪係朗哥度入手?

引用:
原帖由 poloyau 於 18-11-2014 22:47 發表

咦……師兄係咪係朗哥度入手?
暗鎗

回覆 20# 的帖子

噢、咁可能是新出的……

M16A4真是幾吸引,小弟支我們牌+KAC M5

附件

18-11-2014 23:12

引用:
原帖由 gainax 於 18-11-2014 22:02 發表
千幾又鋼管又FN深刻屋企有WA既匣執下真係粗玩一流, 今次唔洗捱青蛙
屋企都有d井記外觀件係度,可惜得兩條井記RAS骨就係冇M5骨 (有興趣師兄可交換)
我碌A4 仲有條蛇刻印
記憶中條骨好似300蚊賣左..

其實除左hurracaine SR-47條FF RAS
印像中我好似仲未見有玩具骨係車o岩MIL-STD-1913角度的..

BURST KIT 係同自己過唔去

回覆 18# 的帖子

ok wow,期待師兄成品分享

回覆 22# 的帖子

而家D普通玩具軍版骨冇咩二手市場 ,啱啦師兄,一齊入支黎砌下

回覆 23# 的帖子

願聞其詳

M16A4 有晒所有民版槍冇既野
burst
fixed stock
20 inch

引用:
原帖由 clay82 於 19-11-2014 02:11 發表
願聞其詳

M16A4 有晒所有民版槍冇既野
burst
fixed stock
20 inch
peq16....

引用:
原帖由 loveless 於 18-11-2014 23:44 發表
BURST KIT 係同自己過唔去
自high ok
我之前砌好的三點發係能正常操作,不過扣雞力度比一般連發火控明顯要大力一點!

千幾又鋼管又FN深刻... 又真係唔錯

「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

整好放張相上來睇睇!
你的日子如何,你的力量也必如何

發新話題