發新話題

[WA] 黎緊個project--M16A4

引用:
原帖由 gainax 於 19-11-2014 14:27 發表
豬皮隻漆面幾好,特別隻色正,不過想搞過表面都係得噴油最好,因個身未必做到陽極,話外題,今日行過本來想買,不過要千六?我以為千五只禁左,唔知有冇加左價?冇我放價去入支
覺得個價可以接受,走蛙換FN及一條鋼管仲有條足長內管。

回覆 46# 的帖子

其實個價都ok,暗槍實物個支幾靚仔,只係驚好似上次咁買貴左,明明同一條街
放假先返去入貨再報告,唔該師兄

引用:
原帖由 gainax 於 19-11-2014 17:04 發表
其實個價都ok,暗槍實物個支幾靚仔,只係驚好似上次咁買貴左,明明同一條街
放假先返去入貨再報告,唔該師兄
一般我都會係暗鎗買野先,除非佢無....佢地價錢我覺得平未必最平,但多在唔會貴過人好多。
而"手臂"及"公公"就基本上我會Skip左佢......唔去。
留意套WOK003, 佢個trigger guard係跟件仿Knight type的膠件(圖1)。
如果師兄有砌開M4系,找件平底金屬傳統trigger guard(圖2)唔難。

附件

19-11-2014 17:15

19-11-2014 17:15

回覆 47# 的帖子

暗槍不嬲買wok kit series都係最平呢=)

引用:
原帖由 kai_matt 於 19-11-2014 17:49 發表
暗槍不嬲買wok kit series都係最平呢=)
同意
跟本唔洗四圍走

用研磨膏研磨後,
沒有了粉末表面了。

附件

20-11-2014 09:30

回覆 51# 的帖子

wow, much better!

回覆 48# 的帖子

個塊片玩軍版一定要換番平底 ,
揾到了,佢自家塊片都係11美刀買返唔洗煩
反而條T骨仲係pri款,要配番普通款好似見過要3舊 , 唔知有冇平價既選擇

效果OK喎!學到野
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

回覆 53# 的帖子

去射手搵下大陸牌子
但我記得個時去何b睇好平咋wor…

引用:
原帖由 F_Fillet 於 20-11-2014 12:06 發表

呢d位應該好多師兄有全新二手放?
就係呢件野一般無咩人要+唔值錢。
放二手可能二三十....車錢時間都唔止。
所以相信除左係真品至會有人放....
當Custom 過三二幾支M4後,個零件箱點都一兩件係道.....

引用:
原帖由 RCman 於 20-11-2014 17:47 發表

就係呢件野一般無咩人要+唔值錢。
放二手可能二三十....車錢時間都唔止。
所以相信除左係真品至會有人放....
當Custom 過三二幾支M4後,個零件箱點都一兩件係道.....
exactly

我都有一箱,只係又係靑蛙
都係用番跟個條T骨算,因屋企仲有兩支一樣。。
咁M5骨唔知有冇平價選擇?唔通要用Bboys

發新話題