36 123
發新話題

[others] MP5A3 GBB

MP5A3 GBB

各位有識師兄您們好,想請教一下,小弟想入一支MP5A3 GBB,
不知選擇VF屍 OR W2好呢?價錢好像兩者都不過係相差幾百,外觀又差不多。
他們的優點及缺點又在那呢?盒內跟件又如何呢?
希望各位有識師兄多多給予意見。

引用:
原帖由 watergap69 於 5-12-2014 12:24 發表
各位有識師兄您們好,想請教一下,小弟想入一支MP5A3 GBB,
不知選擇VF屍 OR W2好呢?價錢好像兩者都不過係相差幾百,外觀又差不多
他們的優點及缺點又在那呢?拿內跟件又如何呢?
希望各位有識師兄多多給予意見 ...
外觀已經差好遠bor!
另外,兩支成鎗都無出過A3,要自己改。

V 社出品....

回覆 2# 的帖子

那請問師兄,他們相差在那裡呢?
A3如果自已改,是否可以去14F買個手柄下身個個東西照搬便可呢?
師兄我是誠心發問的,謝謝

回覆 3# 的帖子

多謝師兄回覆,我昨天去睇,
V社那支新的不是你圖片中的那個手柄下身喎。
不是S.E.F,而是子彈圖案

長沙灣 槍地獄 有AVALON 全鋼版 VXC A3 賣特價,3千蚊仲有找比你食個M記

全鋼版應該冇野要換了<-----全鋼了

回覆 6# 的帖子

係呀。好靚呀。應該係咩都唔需要換,
聽聞話內裡重改進左上版的好多缺點
但個下手柄就不是f22a師兄個個S.E.F呢?
咁到底V社原庄有無出過f22a師兄個支呢。

換A記 SEF A3版下身

回覆 8# 的帖子

多謝師兄寶貴的回覆,
咁我想請問A記 SEF A3版下身係指,是否照搬便可?
在那裡可以買到呢?
及要幾銀呢?
另V社出的那套槍燈現在可以在那裡買到呢?

在此再謝過師兄寶貴的回覆。

V記㗎槍,最緊要改入氣嘩佬...
引用:
原帖由 watergap69 於 5-12-2014 14:55 發表
多謝師兄寶貴的回覆,
咁我想請問A記 SEF A3版下身係指,是否照搬便可?
在那裡可以買到呢?
及要幾銀呢?
另V社出的那套槍燈現在可以在那裡買到呢?

在此再謝過師兄寶貴的回覆。

回覆 10# 的帖子

師兄,請問點改入氣嘩佬呢?請指教。

建意改Amg嘩佬.
vincentlee

回覆 12# 的帖子

咁bolt lock都係一個大問題

買AXG入氣嘩佬,你買咗支槍就知點解。
引用:
原帖由 watergap69 於 7-12-2014 23:06 發表
師兄,請問點改入氣嘩佬呢?請指教。

引用:
原帖由 48191 於 8-12-2014 00:57 發表
買AXG入氣嘩佬,你買咗支槍就知點解。
唔好玩喇,AGx 果隻係《出氣》Valve 呀……

36 123
發新話題