發新話題

[others] MP5A3 GBB

Mp5 真槍都冇BOLT LOCK架.....

玩得VXC 都係貪佢夠真姐

望完 V V E果隻MP5匣真係無言了

眾師兄好
我想問下V社個支點做到無彈下擊呢?
另外,A記個S,E,F,下身係唔係不用改照搬就可以呢?

我們mp5隻匣灣過頭成隻AK香蕉匣外型
一眼望落去個比列好怪 ,但論設計我們個斷彈功能好過v記,有三連發槍價又較平
睇你自己睇法

重覆del

引用:
原帖由 gainax 於 9-12-2014 10:14 發表
我們mp5隻匣灣過頭成隻AK香蕉匣外型
一眼望落去個比列好怪 ,但論設計我們個斷彈功能好過v記,有三連發槍價又較平
睇你自己睇法
我們的內構及外觀雖然不是完美,
比V社有段距離,但以性價比我係接受,
但個灣灣的蕉匣我真的接受不了

引用:
原帖由 watergap69 於 8-12-2014 22:39 發表
眾師兄好
我想問下V社個支點做到無彈下擊呢?
簡單D講, 係用彈匣隻FOLLOWER 夾硬頂住份BOLT 回位

回覆 20# 的帖子

賣7k台仔價位真的唔錯,我們呢支內構都算像真外表有鋼身,係隻匣唔知搞咩
雖然V記內外都好正但價位成三千要換鋼件先ok?斷彈設計唔鐘意,暫時兩間未滿意唔係都買黎玩下
MP5A3/A5 smg經典

請問WE果枝有無彈cut氣功能嗎?

引用:
原帖由 geoprotex 於 10-12-2014 18:47 發表
請問WE果枝有無彈cut氣功能嗎?

WE嘅cut氣功能用咩原理?

SD 都要出場了,如果有廠出過隻匣比佢可能會好賣D

附件

11-12-2014 17:47

引用:
原帖由 RCman 於 11-12-2014 17:47 發表
SD 都要出場了,如果有廠出過隻匣比佢可能會好賣D
好似話個插匣位都斜左少少
we mp5好似到依家都未有咩災情

引用:
原帖由 jn_jona 於 11-12-2014 17:51 發表

好似話個插匣位都斜左少少
we mp5好似到依家都未有咩災情
VVE MP5 比VFC 個人覺得唔單止隻匣, 好多細緻位 SIZE 都做得有D 怪怪地甘..
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 怒人甲 於 11-12-2014 17:56 發表

VVE MP5 比VFC 個人覺得唔單止隻匣, 好多細緻位 SIZE 都做得有D 怪怪地甘..
但落場黎講我就一定會揀vve
有機會都入返枝,
但係鐵皮匣點解可以咁貴呢,鑲金啊?

引用:
原帖由 怒人甲 於 11-12-2014 17:56 發表

我都覺得係,真係接受唔到囉

發新話題